Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.

Reiniers seltsame Andeutungen in Richtung BVB


Aanvallende speler Reinier kijkt uit naar zijn doelpunten bij Borussia Dortmund. “Het was een erfenis die ik nog nooit eerder had meegebracht. Ik heb een grote passie voor balspelen en hartwerk. Ik wil tenslotte graag later spreken: meer zal ik over deze tijd niet zeggen. Omdat er dingen gebeuren in mijn leven, worden mijn familie en mijn familie uitgewist.”dus de Brasilianer im Gespräch mit der ‘as’.

Unter der Zeige geht’s weiter

Mittlerweile houdt Reinier als Leihspieler voor de Italiaanse eerste Frosinone Calcio op de Rasen. Aan het einde van het seizoen zijn er 21 jaar werkervaring. Signaalvertraging bij Real Madrid vanaf 2026 zei Reinier over de royalties: “Ik was weg van Jahre, maar ik heb nooit in Real Madrid of Kopf gewoond. Het leeft nog steeds met mijn trauma. Ik denk dat mijn kansen goed zijn en dat ik goed werk. Jetzt konzentriere ich mich vol Frosinone.”

Lese-Tipp
BVB: Nmecha gibt Rätsel auf

Daarna spelen we twee spelletjes en twee assistenten voor de technicus. In Dortmund waren er na 39 Pflichtspielen twee Torteiligungen. Aan het einde blijkt ook de Entwicklungskurve zichtbaar te zijn. Was de man derweil beim BVB von de nebulösen Andeutungen des Ex-Spielers gestopt, er is nog steeds een geheim.

Gn DE Sports