Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.

Regenbogenvoordeel – Tricky Niki betoverde Tulln voor een goed doel


Rainbows Charity Stadtsall Tulln Tricky Niki

Voordeel bij het Danubium: Tricky Niki, districtskapitein Andreas Riemer, Rainbows-directeur Dagmar Bojdunyk-Rack, Rainbows-staatsmanager Marion Wallner, burgemeester Peter Eisenschenk, Rainbows-gebiedsmanager Conny Stoits-Gierlinger en staatsparlementslid Christoph Kaufmann.

Foto:
REGENBOGEN / Johannes Brunnbauer

IOp Danubium bracht Tricky Niki het publiek in vervoering met goocheltrucs, buikspreken en veel beledigingen. De entreedonaties komen ten goede aan Rainbows, en daarmee aan kinderen in moeilijke tijden.

De goocheltrucs zitten vol humor – je vraagt ​​jezelf altijd af: hoe doet hij het? Tricky Niki handelt spontaan, voert zijn beledigingen op het podium uit met moedige vrijwilligers, altijd met een liefdevolle knipoog, vooral als hij op charmante wijze jongere gasten en kinderen erbij betrekt. Met “Emil the Dragon” of “Justin Biber” voert hij buikspreken op het hoogste niveau uit. Hij bezorgt veel rouwbegeleiders van Rainbows kippenvel als hij vertelt over zijn ondeugende ‘oma’ die, toen ze nog leefde, op het idee kwam om haar vanuit de urn te laten ‘spreken’.

Het valt op dat Niki een hart heeft voor het goede doel. Hij legt uit waarom hij het podium betreedt voor Rainbows: “Het is mijn manier om dank te zeggen voor het geluk dat het leven mij heeft gegeven en daarmee deze wereld een beetje beter te maken.” De stemming is goed. Deze avond is geweldig, het publiek is enthousiast. Rainbows is blij met de vele donaties die ten goede zullen komen aan kinderen die dringend steun nodig hebben na een scheiding van hun ouders of het overlijden van een dierbare. Burgemeester Peter Eisenschenk hield in zijn toespraak een pleidooi voor het belang van preventieve aanbiedingen zoals die van Rainbows. Ook “Healthy Tulln” kon zich met zijn gevarieerde aanbod presenteren.Austria News