Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.

Raser legt Teilgeständnis – SWR Aktuell neer


Tussentijds drinkt u nog wat met uw alcohol, alcohol en een hoge snelheid voordat de politie aangifte doet. We zullen binnenkort weer op bezoek komen.

In februari 2021 was er een winternacht. Op het Hauptbahnhof in Luxemburg waren politieagenten verantwoordelijk voor de verkeersleiding. Ein Mann in Trier voert zelf de controle en controle uit. De politie volgt het handhavingsoptreden.


Politieauto’s werden grondig geramd

Na het staatssociale werk kun je genieten van de ervaring van ruim 200 kilometer over twee mijl van Ampeln. Na een signaal naar de snelweg staat er een slagboom in Grevenmacher.

Politieauto’s, die het voertuig tot stilstand brengen en de remmen lossen, zijn ernstig geramd, zo wordt in het Anklageschrift gemeld.

Rhein-Neckar-Kreis

Politieauto met blauw licht (symboolafbeelding) Ein 22-Jähriger hat versucht in Lärrach bei der Führerscheinprüfung zummeln.  Dat is het einde met een gezond herstel en medische zorg.  (Foto: dpa Bildfunk, Picture Alliance)

Er zijn immers pinautomaten aanwezig, die met meerdere transacties over de A6 vliegen – in deze verkeerde richting. Na een ongeval kwamen drie mensen om het leven.

Vlucht van de politie naar Trier

Op de Duits-Luxemburgse Grenzbrücke tussen Grevenmacher en Temmels warteten weitere Polizeiwagen, um den Mann zu stop. Er was een auto en een routebeschrijving, we kregen een tweede politieauto. Wanneer de vliegrichting Trier aankomt, geldt er een snelheid van 150 kilometer door de stad.

Eigen Garage nam een ​​vlucht

Na een dag stilte en de Vlucht der Manners, ausgeschnet in seiner eigenen Garage in Trier. De politie is niet aanwezig en gaat snel verder. Een Blutprobe ergab, met 1,18 Permille Alcohol in Blut hatte.

Raser heeft een deel van de vorige bewerking uitgevoerd

Het duurde 43 jaar voordat ik alcohol begon te drinken en een goede ervaring met de auto had. Omdat er bij de voordeuren sowieso een slagboom wordt gebruikt, zullen daar ook de politieauto’s worden ingezet.

De man zal alcohol drinken en alcohol drinken, zal de verkeersopstoppingen aankunnen en zal verantwoordelijk zijn voor het wegverkeer.

Gn DE germ