Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.

Raadrokade bij Blau-Weiß Linz: dit zijn de nieuwe namen


Verkiezingsdag in Blau-Weiß: Morgen, woensdag kiest FC Blau-Weiß Linz een nieuw bestuur tijdens de algemene vergadering in het oude stadhuis van Linz. In de lijst met suggesties die al naar de leden van de Stahlstadtklub is gestuurd en waar de OÖN vooraf ook naar mocht kijken, verrassen de blauwwitten met twee nieuwe namen.

Naast de vorige bestuursleden waaronder CEO Sargon Mikhaeel (CEO Artgroup), Gerald Wirtl (CEO Alternative Energx Concepts) en Thomas Bravo (tekenbevoegde), treden er twee nieuwe invloedrijke mensen toe: Eveline Pupeter, eigenaar van de senior mobiele telefoonprovider” Emporia Telecom“ en Johann Kalliauer, voormalig voorzitter van de Kamer van Arbeid. „Door alle belangengroepen van de vereniging erbij te betrekken, zijn we ervan overtuigd dat we een sterk managementteam hebben gevonden met een brede basis in het bedrijfsleven en de samenleving“, zegt Roland Spreizer, vertegenwoordiger van de verkiezingscommissie.

Roland Pedak en Philipp Kaufmann zijn er echter niet meer. Het duo neemt ontslag uit het bestuur. „We zijn destijds begonnen met het opbouwen van de dringend noodzakelijke professionele structuren bij onze dierbare club, het verwezenlijken van de droom van een eigen stadion met het Donauparkstadion en het leiden van Blau-Weiß Linz naar de 1e Bundesliga. Dit doel “Wij hebben dit bereikt en zijn trots en tegelijkertijd dankbaar dat wij een kleine bijdrage hebben kunnen leveren aan dit succesverhaal. Onze passie voor blauw-wit is ongebroken en we zullen in de toekomst altijd beschikbaar zijn als de club onze steun nodig heeft“, zeggen Pedak en Kaufmann in de uitzending.

Beide zijn niet het enige personeelsvertrek bij Blau-Weiß: de overeenkomst met marketingexpert Andreas Hofmann, die sindsdien is toegetreden tot het regionale competitieteam WSC/Hertha, liep in het najaar af. Manuel Wellmann, die korte tijd directeur van de club was, verliet eind oktober eveneens Blau-Weiß.

auteur

Rafaël Watzinger

Sportredacteur

Rafaël Watzinger

Rafaël Watzinger

Bezig met laden

informatie Door op het icoontje te klikken kun je het trefwoord aan je onderwerpen toevoegen.

informatie
Door op het icoontje te klikken open je jouw “mijn onderwerpen” pagina. Zij hebben van 15 zoekwoorden opgeslagen en zou zoekwoorden moeten verwijderen.

informatie Door op het icoontje te klikken kun je het trefwoord uit je onderwerpen verwijderen.

Voeg het onderwerp toe aan uw onderwerpen.

Austria News