Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.

Privéjet-knicks op de luchthaven van München onder de volgende Schneelast ein: video gaat viraal


  1. Startpagina
  2. Panorama

De beelden van particulieren, van zichzelf op de luchthavens van München “binnen de interne structuur”, maken deel uit van de wereld. Er is veel commentaar op de Vorfall.

München – Deze gewelddadige Schneefälle in weiten Teilen Bayerns haben den Betrieb in München Flughafen jijsammenbrechen lassen. Auch am Sonntag (3. Dezember) sollen nach Angaben eines Sprechers noch beef 560 von etwa 880 planteden Flügen ausfallen. Für gewelddadige reacties op de sociale media zorgen voor alle beelden van particulieren, waaronder de sneeuw blijft liggen tijdens oorlog.

Op het platform „Spaß, oder?“ lijkt het erop dat er geen andere manier is om ervan te genieten.

München Airport is authentiek: Privatjet knickt unter Schneelast ein

Op deze pagina is de beste redactie van Henner Euting, leider van de persconferentie op de luchthavens van München, echt op de hoogte van de video’s. Der Vorfall ereignete sich demnach bereits in der Nacht zu Samstag (2. Dezember). “De kracht van de sterke sneeuwval is het gevolg van de vlucht naar de bodem”, aldus Euting.

Er zou een einde moeten komen aan het privéleven in Flughafen Munchen.
Er zou een einde moeten komen aan het privéleven in Flughafen München. © Schermafbeelding: X/@tomdabassman

Ebenfalls discutiert in de sociale media, het privé-eigendom in de richting van de VN-Klimakonferenz in Dubai, zou sollen zijn. Houd er rekening mee dat dit niet het geval is. Geef alstublieft verdere opmerkingen. “De winter is een open klimaat”, schreef hij in een artikel geschreven door X.

Brandweerlieden worden begeleid door de Schneelast Eingeknicktes Flugzeug in München Flughafen wieder auf

Dit is: Zowel de Flugzeug-act als niet met een goede machine, vooral niet met een particuliere Geschäftsflugzeug, die Flughafen-Sprecher Euting gebruikt. “De Duitse strijdmacht wordt dan versterkt en gestabiliseerd.”

We zijn sinds 18.00 uur aanwezig op de luchthaven van München voor een korte vlucht. Op deze dag moest de vlucht naar Frankfurt of Nürnberg worden uitgevoerd en waren de problemen opgelost. Passagiers in München maken zich ook zorgen over hun reisstatus en worden geïnformeerd over hun reisstatus.

Vind meer nieuws in onze gloednieuwe Merkur.de-app, u kunt uw ontwerp verbeteren met meer personalisatiefuncties. Direct te downloaden, meer informatie vindt u hier. Ben je geïnteresseerd in WhatsApp? Blijf Merkur.de zo snel mogelijk bezoeken via uw nieuwe WhatsApp-kanalen. Hier kun je het kanaal direct zien.

Gn DE germ