Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.

POL-F: 231126 – 2130 Frankfurt: Erhebliche Ausschreitungen vor der Partie Eintracht …


Frankfurt (ots)

Na de succesvolle afronding van een succesvolle reis door personen in de toekomst van de Spielbegegnung in de Eintracht Frankfurt en de VfB Stuttgart op 25.11.2023, ben ik hier vandaag na de SOKO 2511.

De Sonderkommission is prachtig, de Sachverhalt rund een Schweren-Übergriffe achter de Nordwestkurve aufzuklären. U kunt ook andere wegen bezoeken, zoals Landfriedensbruch en tätlichem Angriff auf Vollstreckungsbeamte. Ook in de nacht zijn de medewerkers van de video’s en videomateriaal en de persoonlijke eigendommen van vermiste personen niet aanwezig.

Am heutigen Tag wurden dat Spuren en de twee beschadigde Retungsfahrzeugen veilig zijn, dat de eerste fünf Sows hoe dan ook eerst Sichtungen en Auswertungen des umfangreich vorliegenden Videomateriaal durchgeführt.

Aufgrund einer Vielzahl an Einsatzlagen an diesem Tag (POL-F: 231125 – 2125 Frankfurt – Innenstadt: Versammlungslagen im Stadtgebiet – Polizeiliche Bilanz), omdat de politie van Frankfurt met een Großaufgebot, unterstützt durch a Vielzahl hessischer Krafte ook durch Einsatzkrä ften aus Rheinland-Pfalz , in het stadsgebied en in het aanwezige stadion. Op deze manier vormt het gedrag van de spelers betrokken bij een risicovol spel de basis voor de beleidsaspecten van hun persoonlijke activiteiten.

Zum Zeitpunkt des Ursprungs der Auseinandersetzung befanden sich weder uniformierte noch zvile Beamte im Fanblock 40 of in dahinter Gelokaliseerde Umlauf. Deze werden eerst in het bovenste deel van blok 40 gebruikt, waarna ze in deze ruimtes werden ingezet voor de persoonlijke verzorging en het herstel van personen. Als u de tijdstippen in het stadion kunt zien, is deze zichtbaar vanaf de achtergrond van de Nordwest-curve in het achterland.

De eerste pogingen worden gedaan om ervoor te zorgen dat de beste inspanningen worden geleverd om de geschiedenis te overleven. Demnach griffen Anhänger von Eintracht Frankfurt een zvil kleideten Mitarbeiter ofs Veranstalters durch Schläge ins Gesicht im Block 40 körperlich an. U bent verantwoordelijk voor de kwaliteit van de dienstverlening van uw organisatie en uw ondersteuning bij een persoonlijk evenement, inclusief een ticket voor uw blokaankoop.

Het feit dat de politie van Frankfurt verantwoordelijk is voor de Kurznachrichtendienst X is een kwestie van informatie, en dat het belangrijk is om je bewust te zijn van de gevolgen van de Auseinandersetzung voor Blok 40 en rivaliserende groepen, die gebaseerd zijn op de dynamische situatie van een persoonlijke analyse van de feiten en zal hier worden besproken.

Na de eerste politie-invallen achter Blok 40 zullen deze onopgelost blijven. Na een eerste analyse van de videosequenties van de verhalen zijn ze nog steeds zeer beperkt: 300 tot 400 personen van de Frankfurter risicofans bevinden zich – fellfach vermummt – in de Angriffen im Umlauf achter de Nordwestkurve.

Deze boze aanvallers zijn verantwoordelijk voor de enorme schade veroorzaakt door enorme schade, pijn en emotionele pijn, en andere effecten zoals flitsen, energie en weerstand tegen schade. Die Angriffe dauerten ca. 30 Minuten een.

Darüber hinaus entnahmen sie, die über Videoaufnahmen investeert, nog meer Feuerlöscher, die werden binnengebracht in de Zugängen zu de Fanblöcken en entleerten diese in Richtung der Polizei. Als u sterk gelooft in de omgeving van het stadion, hoeft u zich geen zorgen te maken over het uitzicht zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over de gezondheid van de onbeschermde stadionbezoekers.

De politie is ingesteld om ervoor te zorgen dat de hulpdiensten veilig zijn, evenals beschermingsmiddelen en beschermingsmiddelen. Eine Beuhigung der Lage konnte jedoch eerst dankzij de Hinzuziehen meer Einsatzkräfte, Diensthunde, der Reiterstaffel en letztendlich dankzij een succesvolle evaluatie van Blok 40 tot Blok 33, waarna in Stadion verbaute Sektorentrennung und Schließung der Tore werden erzielt.

Nieuwe personen zijn onderworpen aan verschillende gevolgen voor andere landgebruiksregelingen, nieuwe landgebruiksregelingen, persoonlijke verzorging, persoonlijke verzorging en persoonlijke verzorging. Na de afwezigheid van de politieagenten hebben niet alle personen last gehad van de incidenten van de politieagenten.

De last van verloren personen nam toe. Met hulp van de afdeling spoedeisende hulp waren er 59 verdwaalde politieagenten en 57 verdwaalde politieagenten. Gesicherte informatie over de Angreifern ligt niet in de buurt.

De Verletzungsbilder der Polizeiangehörigen reichen von Hämatomen, Stauchungen, Prellungen, Augen- en Atemwegsreizungen, bis zu einem Sehnenabriss en mindestens einer Fraktur. De Erhebung der Befunde zal verder gaan. Tijdens de nacht moet rekening worden gehouden met de zorg van de politieagenten die zorg verlenen in het ziekenhuis.

Bislang lieke polizeilichen Erkenntnisse über verletzte unbeteiligte Stadionbesucher – insbesondere auch nicht zu Kindern – vor. Ze zijn met spoed gebeten, graag aangifte doen bij de politie. Zeugen die zijn gebeten door video’s of foto’s van de dieren zijn opnieuw gebeten, dus meld dit alstublieft onder https://he.hinweisportal.de/Fussball hochzuladen of bij de politie (069 – 755 51299).

Originele inhoud uit: Polizeipr�sidium Frankfurt am Main, berichtgeving

Gn DE Sports