Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.

Pöltl’s beste prestaties van het seizoen in nederlaag in Toronto | SN.at149.220

De beste prestaties van Jakob Pöltl in twee seizoenen waren niet genoeg om de Toronto Raptors voor het eerst in het seizoen van de National Basketball Association (NBA) drie wedstrijden op rij te laten winnen. De 28-jarige center uit Wenen scoorde zondag (lokale tijd) 18 punten en 13 rebounds in een 102:105 uitoverwinning tegen de Cleveland Cavaliers. Hij noteerde ook twee assists en twee steals in 34:56 minuten op de vloer.

De Canadezen namen het bevel over in het duel op Lake Erie tijdens het tweede kwart en trokken terug naar 50:38 (22e minuut). Na de pauze veranderde het beeld op het veld. De Cavaliers kwamen steeds dichterbij en slaagden er uiteindelijk in de zaken om te draaien. “Na een zeer goede verdedigende eerste helft verloren we ons ritme in de aanval en lieten we ze heet worden. We vochten terug in het laatste kwart, maar konden de ommekeer niet helemaal voor elkaar krijgen”, aldus Pöltl.

Net als de Weener, die acht van zijn negen pogingen uit de wedstrijd en beide vrije worpen die hij kreeg omzette, scoorde ook Pascal Siakam 18 punten voor Toronto. Cleveland werd geleid door Darius Garland met 24 punten.

De volgende tegenstander van de Raptors zijn dinsdag de Brooklyn Nets. De wedstrijd telt ook mee voor de groepsfase van het nieuwe seizoenstoernooi van de NBA. De Canadezen kunnen de knock-outrondes niet meer halen.

Ondanks een valse start van 13:34 versloeg Brooklyn de Chicago Bulls met 118:109. Met 25 geconverteerde driepunters behaalden de Nets een beste seizoensrecord in de NBA.

De topteams van de competitie vierden consistente overwinningen: leider Boston Celtics versloeg de Atlanta Hawks met 113:103, de Minnesota Timberwolves wonnen in de Memphis Grizzlies met 119:97. De Orlando Magic bleef voor de zevende keer op rij succesvol met een 130:117 tegen de Charlotte Hornets, net als de Phoenix Suns met een 116:113 tegen de New York Knicks. De Milwaukee Bucks versloegen de Portland Trail Blazers met 108:102. Titelverdediger Dever Nuggets (39 punten van Nikola Jokic) versloeg de San Antonio Spurs met 132:120.

NBA-resultaat van zondag: Cleveland Cavaliers – Toronto Raptors (18 punten, 13 rebounds – elk seizoen beste – in 34:56 minuten door Jakob Pöltl) 105:102.

Austria News