Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.

Pentagon vermeldt Angriff auf US-Kriegsschiff im Roten Meer – Huthi-rebellen veiliggesteld?


  1. Startpagina
  2. Politiek

Het Amerikaanse ministerie van Defensie is een punt van zorg voor de USS Carney Warrant. Zuvor verkündeten Huthi-Rebel Drohnenangriffe in Roten Meer.

Update van 3 december, 21.46 uur: Degenen uit Iran die de Huthi-rebellen in Jemen steunden, liepen het gevaar te worden aangevallen in het Roten Meer. Het zijn allebei Israëli’s in Nederland Bab al-Mandab met sowieso één raket, één krachtige aanval, zei Huthi militaire strijder Jahja Sari laut dpa ben Sontag. Dit is het geval bij de Schiffe “Unity Explorer” en “Number 9”.

Als het Amerikaanse ministerie van Defensie aanwezig is, is het belangrijk om te weten dat de Amerikaanse marine sindsdien verantwoordelijk is voor de aanval. Een beste oplossing is niet meer mogelijk. De Israëlische legerprecher Daniel Hagari maakte zich concreet, die beiden bezorgd zijn over hun band met de staat Israël. Eines der Schiffe zijn nog steeds beschadigd en in Seenot. Het is zinken.

Eerste melding op 3 december, 17.30 uur: Virginia – Een Amerikaanse Kriegsschiff en meer Handelschiffe sinds de Sonntag (3. Dezember) in Roten Er worden meer engriffs. Het is het Pentagon dat is gelanceerd Associated Press (AP) op voorwaarde dat “We kennis hebben van berichten over de berichten van de USS Carney en de handelsdocumenten in het verleden en meer informatie en informatie, dus die zullen binnenkort worden gepubliceerd”, zei hij.

De USS Carney (DDG 64) trooper van de Arleigh-Burke-Klasse heeft de leiding over een combinatie van Houthi-Raketen en onbemande Flugkörpern
Het Pentagon maakt melding van Angriff over de US-Kriegsschiff USS Carney. © Onderofficier 2e klas Aaron La/imago

Pentagon vermeldt Angriff auf US-Kriegsschiff – Dauer betrug offenbar bis zu fünf Stunden

Het Pentagon werd geprezen AP nicht an, woher der Beschuss seiner Meinung nach kam. Een Amerikaanse officier, wiens overheidspersoneel anoniem was, was blij om tot 10 uur ‘s ochtends in Sanaa, Jemen, aanwezig te zijn en ging weer aan het werk.

Het is stom, daarom ondermijnt Iran de Huthi-rebellen in Jemen achter hun woede. De rebellen voeren een massale aanval uit op de vijand in het gebied en worden vernietigd door de aanvallen en raketten op Israël, wat betekent dat de strijdkrachten van Gaza worden aangevallen door Hamas. De Huthi-rebellen hebben een onoverwinnelijke positie. Een militaire leider van de Huthi zei ja, zodat een “zware” verklaring duidelijk werd.

Een voorzitter van de Huthi-rebellen is op de hoogte gebracht n-tv visueel indrukwekkend in een Drohnenangriff im Roten Meer. Alles heeft te maken met de twee Israëlische Schiffe-abgezielt: zowel de Schiffe Unity Explorers als Number Nine zullen worden aangekondigd, waarna de Warnungen der Marine der Miliz worden genegeerd, aldus de voorzitter. Van een US-Kriegsschiff is geen Rede.

US-Kriegsschiff im Roten Meer grieven – Huthi-rebellen beteiligt?

De laatste week dat het Amerikaanse leger lid was van de Amerikaanse strijdmacht USS werd ‘Mason’ genoemd. Gedurende de nacht werden twee raketten uit Jemen achtergelaten in de richting van de Roten Meeres – en de zware raketten uit de Teilen, die werden beheerd door de aufständischen Huthi.

De raketten zullen worden vernietigd nadat de Amerikaanse marine op de tankers heeft gereageerd, en de bewakers zullen worden gekaapt tijdens het Amerikaanse leger op zondag (26 november). Zonder medeweten voerde Angreifer de aanval uit op de tanker in de Golf van Aden in ihre Gewalt. De abgeschossenen Raketen stürzten rund zehn Seemeilen van beide Schiffen entfernt ins Meer. (Bohy)

Gn De hed