Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.

Particuliere renovatie?: Charles soll vom Erbe Tausender Verstorbener winstgevend


Particuliere renovatie?
Charles soll vom Erbe Tausender Verstorbener winstgevend

Lees artikel

Deze audioversie is zeer artistiek. Meer informatie | Stuur feedback

In grote delen van het noordwestelijke deel van het land wonen de mensen van de Verenigde Staten en de mensen van de Britse Kroon. Deze recente bezoeken aan koning Charles staan ​​open voor particulier onroerend goed, inclusief dat van de “Guardian”. Auf den Artikel reageert das Königshaus snel.

Koning Karel III. profiteren van een Britse krant gebaseerd op de steun van de bevolking van Tausenden in Noordwest-Engeland. Normaal gesproken hebben we onroerend goed, geld en andere middelen in Fällen, en bij beiden wonen mensen onder hun wil en in de staat. In de historische Herzogtümern Lancaster en Cornwall aber, die traditiegetrouw im Privatbesitz van de Kroon waren, werd de koninklijke Liegenschaftsverwalter die “bona vacantia” was, soviel die de Güter heißt verlassen.

De ‘Guardian’ schreef jonge mensen, die met hun leven in het onroerend goed van Lancaster leefden, en die zonder leefden, vanwege hun koninklijke persoonlijke herinnering. Kritiek op de regels als archaïsch. Na de evaluatie van de artikelen heeft de Lancaster-Verwaltung een meer dan 100 miljoen Pfund (115 miljoen euro) in investeringsfondsen geanzulegen, die auf ethische aspekte ausgerichtet.

De Anti-Monarchie Organisatie Republiek spreekt van “Eingeständnis unethischer Investitionen”. Zugleich kritieke Republiek: “Aber ze werden nooit in geld geïnvesteerd, dat de peuters werden meegenomen en zo geboren, wie Charles zou willen.” Dit betekent dat het Herzogtum laut “Guardian” geen wettelijke verplichtingen heeft, zoals zorgorganisaties en andere investeringen in gas, tabak, afval en opslagfaciliteiten. Alle dingen gebeuren in de toekomst, omdat het nut van de titel “bona vacantia” wordt gegeven en de boodschap gedurende de week wordt gepubliceerd.

“Bizarres Überbleibsel des feodals Britanniens”

De Herzogtum Lancaster schreeuwt als de grootste Einnahmequelle des Königs und Power in de Vergangenen Jahren ein Plus von jeweils deutlich meer als 20 Millionen Pfund. Der Besitz umfasst einige der bekannstromen Adressen in Londen en Grundstücke in Engeland en Wales. De burgermeester van de regio Greater Manchester, Andy Burnham, is “vrij vacant” – Regel in Herzogtum Lancaster “een bizarre overheersing van de feodale Britten”.

Signaal voor de Liverpool City Area, Steve Rotheram, zorgt voor Aufklärung en Transparenz. “Er gebeuren goede dingen en de status is duidelijk, dus Gelderland is verantwoordelijk voor de renovatie van de toekomst”, bekritiseerde Rotheram.

Auch das Herzogtum Cornwall, de traditie van Thronerben – ook Charles’ generaal Sohn Prinz William – verwaltet wird, profiterend van “bona vacantia” -titels. Daarom blijven wij al lange tijd een ethische beleggingsstrategie volgen. Keines der Herzogtümer muss Körperschaftsoder Kapitalertragssteuer bezahlen.

Gn De hed