Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.

Over-the-top herinneringen: Ladendiebin draagt ​​al jaren ‘fast tags’ bij zich


Panorama Überraschendes Gestandnis

Ladendiebin draagt ​​al jaren ‘fast tags’ bij zich

Getty ImagesGetty Images Getty ImagesGetty Images

Quelle: Getty Images

Een vrouw uit Rijnland-Palts zal jarenlang regelmatig blijven als ze actief is – en dat is vrijwel onopgemerkt. Na 58 jaar geleefd te hebben, een jaar geleden afstand gedaan van een ongelijke relatie. Auch in de Wohnung der Frau Krachten sterven een kuriose Entdeckung.

Nmaar nog steeds een hoop geld van de politie in Rijnland-Palts Pirmasens hunderte mutmaßliche Beutestücke im Wert von etwa 20.000 Euro in der Wohnung einer 58-Jährigen gefunden. De vrouwen die bij het onderzoek betrokken zijn geweest, zijn dit sinds vier jaar op een “snelle” manier blijven doen.

Offenbar handelde ter verdediging van zijn of haar geestelijke gezondheid en geestelijke gezondheid en met weinig bezorgdheid. Nadat de actie is ondernomen, moet u “keine gestohlenen Gegenstände verkauft oder zum Verkauf angeboten”, teilten die Beamtinnen und Beamten mit. Er zijn maar weinig mensen die zelf in gebruik zijn. “Het is belangrijk om te weten dat de beschuldiging leidt tot een open benadering van de kunst van de cleptomanie.”

Lees Sie auch

Alle schoonheid van de wereld

Laut Polizei wurde die 58-Jährige am Freitag bei een Ladendiebstahl in eenem Sportgeschäft in Hauenstein of einer Mitarbeiterin beobachtetetetetetetet en festwaarden. Dit is de beste manier om met het afval om te gaan, maar het zal tijdverspilling zijn. Ik ben een auto van de vrouw die de politie alarmeert vanwege een nachbargeschäft. Bij het kopen van een woning in Pirmasens kun je meer dan 20.000 euro aan verlichtingsartikelen, droogartikelen en keukengerei in de keuken kopen.

Nadat u de beschuldiging hebt beantwoord, is de Diebstahlsserie vrijwel onbekend. Als je helemaal leeg bent, kun je de officials zien. De gewrichten zijn immers in een mum van tijd volledig geïntegreerd in de gewrichten, dat zal duidelijk zijn. “De gevolgen van deze acties zullen blijvend worden opgelost”, is duidelijk dat er rekening is gehouden met het beleid. De vrouwen worden erkend als beschikkende over een geldige erkenningsdienst en worden na hun woning toegelaten.

Gn DE germ