Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.

Otto en dm kopen eigenes Chat-GPT – Wirtschaft


De Otto Groep beschikt over een eigen Chat-GPT. De chatbot is ogGPT, “en” steht voor Otto Group. 10.000 Mitarbeitende können die Software der Zeit Utility’s, zegt Konzern-chef Alexander Birken. Ziel seis es, all der etwa 40 000 Mitarbeitenden zu erreichen. “Wir machen das, weil wir möchten, dass all bei us in der Gruppe sich damit auseinandersetzen, welche Chancen dain lie. And davon gibt es vale.”

Birken is een moment voor iedereen van “GenAI”, van generatieve AI, van artistieke intelligentie, van nieuwe informatie en ideeën die kunnen worden gebruikt om gesprekken, verhalen, afbeeldingen, video’s en muziek te creëren. “Met de generatieve artistieke intelligentie van ons begin zijn onze economie en samenleving daarom aanzienlijk veranderd en zullen we profiteren van de voordelen van elektriciteit”, zegt Birken tijdens een gesprek Süddeutschen Zeitung. “Ik ben glaube, ze zijn gigantisch geworden.” Er valt veel te zeggen over het feit dat de retailbranche flink is veranderd en dat alle inspanningen zijn geleverd voor het vermarkten van de klantervaring met het terughalen van producten.

De drogerkit wordt door een grotere Duitse handelaar in de zomer en intern gebruikt als beschermingsmiddel met generatieve technologie, wat een allround oplossing is. Jij en Otto baseren de GenAI op de Chat-GPT Technologie van Open AI en de Azure Open AI Service van Microsoft. Aber man staat ook open voor andere bieders. Om uw eigen interne gegevens te beheren, wordt de software gehost in uw eigen IT-infrastructuur. De eerste versie van de GPT zal twee weken intern beschikbaar zijn en vier uur lang beschikbaar zijn.

“Das Thema KI uarmen”

Die chatfunctie zal de mensen dienen als ondersteuning bij hun werk. Documenten en databanken zijn sneller te vinden en in het ideale geval ook in de vorm van documenten. Dit zou gedaan kunnen worden door de AI-assistenten met elkaar te laten communiceren en specifiek vragen te stellen en training te geven.

De Drogeriekette dm speist de informatie over intranetten in dmGPT ein. Weitere Daten, etwa van dm-internen SAP-Systemen, Bon- und Kundendaten, Verbraucheranfragen en het Service Center of Trends van Social Media sollen dazukomommen. Geschäftsführer Roman Melcher zei: “De kwaliteit van het werk met dmGPT resulteert uiteindelijk in efficiëntie en productiviteit.” Derzeit duurt de Mitarbeitenden in de 13 Australische Zentralen Zugriff auf das System. Danach volgt die takken.

In je huidige omgeving zul je nooit vergeten worden: The Black Group (Lidl, Kaufland) zal een KI-campus bouwen in de nieuwe Neckarsulm en een technologiecentrum binnenlopen.

Kritik en Chinas Einsatz von KI

Das entspricht die gut Birkens Wunsch nach more Eigeninitiatief. “Gerade wir als Deutsche mit unserer Zukunftsskepsis müssen das Thema KI uarmen”, staat er. “We zullen onze eigen kennis en wijsheid en onze mussen in Europa laten groeien met onze eigen AI-infrastructuur, ontwikkeld met de middelen die we consumeren.” Der Satz kijkt zelf vooral naar China. Het land is geen democratische wereld. Chinese handelskonzernen met Shein of Temu wird vorgewerken, KI missbräuchlich einzusetzen. U kunt ook ontwerpen van producten uit andere landen kopiëren, reproduceren en verkopen. In de VS wordt deze zaak voor de rechtbank afgehandeld.

Deze kunst van KI-Raubkopien lehnt Birken natürlich ab. Er zijn ook aanwijzingen dat “China-bashing” in Duitsland gemeengoed is geworden. “Wir müssen von diesem Duktus weg, chinesische Wettbewerber pauschal so negativ zu sehen”, staat er. “De enige klant sinds een man intelligenter en sneller is dan wij.”

Sinds het einde van het jaar in China zei Jörg Wuttke, BASF-manager en voorzitter van de EU-Kamer van Koophandel in de Volksrepubliek: “Ik zou zeggen dat de Chinezen eerst te maken zullen krijgen met Europa-bashing.” Die kritische Sichtweise in Chinas Medien sei helder von der Regierung vorgegeben. Wuttke plädiert für more Selbstbewusstsein in Deutschland. China is zeer dankbaar voor de consumenten in Europa. “Miljoenen banen zijn in China gecreëerd door Europese consumenten”, staat er.

Jana Oertel, China-Spezialistin bij de European Council on Foreign Relations, spreekt over het feit dat onze eigen Bedeutung stärker reformzuheben: “Der Umstand, dass die Chinesen ihre eigene Wirtschaft nicht in den Griff und keinen Konsum zükommen, bedeutet, dass noch more products voor onze zwembadmarkt.” Dadurch vlechtwerk van fabrikanten en dealers met Otto onder druk. “Als we dat zouden zeggen, zouden we dat niet kunnen tolereren”, zegt Oertel.

Gn DE bus