Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.

Oorlogsnieuws Israël-Hamas: Amerikaans staatsburger Abigail Edan en 16 anderen vrijgelaten door Hamas, zeggen functionarissen


Oorlog Israël-Gaza

Gijzelaars: Vanaf zondag heeft Hamas meer dan 50 gijzelaars vrijgelaten, waaronder Filippijnse en Thaise burgers en een vierjarig Amerikaans meisje, Abigail Edan, als onderdeel van de overeenkomst tussen Israël en Hamas die een meerdaagse pauze in de strijd omvat. Dit is wat we weten over de gijzelaars en de gevangenen die naar verwachting zullen worden vrijgelaten.

Al-Shifa-ziekenhuis: Israëlische troepen voerden een inval uit in het belegerde al-Shifa-ziekenhuis in Gaza-stad, op zoek naar bewijs van de Hamas-infrastructuur die zich volgens Israëlische en Amerikaanse functionarissen onder de faciliteit bevindt.

Rond de wereld: Protesten die steun betuigen aan Israëli’s en Palestijnen leiden tot een groeiende roep om een ​​staakt-het-vuren. Bezorgdheid over antisemitisme op universiteitscampussen in de Verenigde Staten heeft geleid tot een onderzoek van het ministerie van Onderwijs.

Aanval van 7 oktober: Een videoanalyse van Post laat zien hoe Hamas kwetsbaarheden uitbuitte die ontstonden door Israëls afhankelijkheid van technologie aan de “IJzeren Muur” om de dodelijkste aanval in de geschiedenis van Israël uit te voeren.

Israëlisch-Palestijns conflict: De door Hamas gecontroleerde Gazastrook heeft een ingewikkelde geschiedenis. Begrijp wat er achter de oorlog tussen Israël en Gaza zit en bekijk de geschiedenis van het Israëlisch-Palestijnse conflict.

Gn En Head