Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.

“Offentlicher Spießrutenlauf” – Star-Anwalt aanvalt Verteidiger des Sängers


  1. Startpagina
  2. Duitsland

De antisemitisme-vorsten waren in een hotel gelogen, terwijl Ofarim werd gelogen. Der Anwalt Benecken legt het proces uit met een “Justiz-Soap in Trash-TV”.

München – De mediale belangstelling voor Gil Ofarim was enorm. De zanger moet verantwoordelijk zijn voor het antisemitisme-Vorwürfen gegen a Leipziger Hotel en dessen Manager wegen valse Verdächtigung en Verleumdung voor Gericht verantworten. Als de zaak echter voor het Landgericht am Dienstag (28 november) was voorgelegd, zou het een leugen zijn geweest. “Als je mijn voorbeeld volgt, heb ik de video bekeken”, aldus het 41-jarig jubileum.

Anwalt vergelijkt Ofarim-Prozess met „Justiz-Soap im Trash-TV“

Maar als het verhaal niet zichtbaar lijkt, wie kan er dan een spektakel van maken? Dit fragment is de weergave van Burkhard Benecken. Er is bijzondere kritiek op de Anwälte Ofarims. Benecken vergleicht de Verhandeling in een Bericht des Focus met een “Justiz-Soap in Trash-TV”. De mediale Wirbel heeft een Jahrhundertprozessssssss.

Alles begon met een video, die in het najaar van 2021 beschikbaar is op Instagram. Als u wilt inchecken, zorg er dan voor dat uw check-in wordt gediscrimineerd. Een voorbeeld, het is nu niet meer mogelijk. Damals hebben de muziek van de solidariteitsbetrekkingen, zoals de politiek, gehoord. De hotelmanager van de Westin Hotels in Leipzig was verantwoordelijk voor hun bezoeken en renovaties. Später wurde Ofarim schließlich wegen falscher Verdächtigung en Verleumdung angezeigt.

Gil Ofarim en zijn strafrechtadvocaat Alexander Stevens bij de rechtbank van het Leipziger Landgerichts.
Gil Ofarim en zijn strafrechtadvocaat Alexander Stevens bij de rechtbank van het Leipziger Landgerichts. © Hendrik Schmidt/dpa

Voor meer dan een paar woorden zul je er op geen enkele manier mee om kunnen gaan. Schließlich hätten ich die Hinweise bereits Monate zuvor verdichtet, “die van de Joodse Künstler uit München die Davidstern-Geschichte erfunden.” Een Forensiker bracht aldus de Darstellung van de Sängers ins Wanken.

Anwalt rechnet mit Ofarim-Verteidiger ab – “Der öffentliche Spießrutenlauf wäre ihm erspart geblieben”

Ofarims vier Anwälte haben den Prozess laut Benecken weiterhin ausgeschlachtet. “Na de afgelopen jaren worden de vier aspecten van de show met dezelfde resultaten behandeld en zijn de belastingdruk ook de moeite waard om in diskrediet te brengen”, aldus de verklaringen van Dieter Bohlen of Gina-Lisa Lohfink in de rechtbank. Er is met name kritiek op de vervolging van de strafrechtadvocaten Alexander Stevens.

Er zal genoeg tijd voor hen zijn om gelukkig te zijn, dat is “duidelijk 1:0 voor Herrn Ofarim”. “So a Mumpitz fernab des zu erwartenden Prozessausgangs abzulassen, wäre mir nie in den Sinn”, aldus Beneckens Urteil. Het is duidelijk dat de gemeenschap van de zondeval volwassen is geworden: alle Indiërs hebben over Ofarim gesproken. “Het spijt me, aangezien mijn man vier jaar oud is, en dan zal ik het graag lezen en berichten sturen, dat is wat er is gebeurd.”

Anwalt Burkhard Benecken met signaalgever Mandantin Gina-Lisa Lohfink.  (archiefafbeelding)
Anwalt Burkhard Benecken met signaalgever Mandantin Gina-Lisa Lohfink. (Archiefafbeelding) © Kay Nietfeld/dpa

Ermittlungen gegen Ofarim eingestellt – Zentralrat der Juden äußert scharfe Kritik

Nach Ofarims Geständnis lobte der Richter seine Ehrlichkeit vor Gericht. “Eine Schuldenlast is als Rehabilitatie completer dan een Gerichtsurteil”, zegt Andreas Stadler. Voordat de popzangers en hun publiek altijd gewaardeerd worden. De Ermittlungen zullen Ofarim nun finalestellt. Op de termijn van 41 jaar staat een geldboete van 10.000 euro.

Der Zentralrat der Juden in Deutschland verurteilt jedoch Ofarim scharf. Er zijn “alle holen die getroffen worden door antisemitisme, omdat zij verantwoordelijk zijn voor grote schade.” Aussage op Xvorm als Twitter. (oplopend)

Voor het redactionele schrijven van het artikel werd de machine bewerkt. Het artikel is ter beoordeling geschreven door de redacteur van Alina Schröder.Gn DE enter