Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.

Oekraïne-Krieg: Russische Trolle führen Fake-Telefonat met Robert Habeck


Op Desinformatie Gespecialiseerde Russische trollen worden gebruikt met de federale minister van Economische Zaken Robert Habeck (Grüne) en een Fake-Telefonat-functie. Het federale ministerie van Economische Zaken zet zich in voor de implementatie van de Nachrichtenagentur dpa, wat betekent dat de gesprekken zullen plaatsvinden. Der Anrufer gab sich nach de ministeriums in de telefoon als vertegenwoordiger van de Afrikaanse Unie aus.

In een telegram kun je zien hoe het gesprek te horen is, dat wil zeggen de communicatie met Russische communicatie. Beide zijn vier minuten lang en treden onafhankelijk van elke ministeriële spreker op voor een zakelijke bijeenkomst. Darin is de toehoorder, die habeck met Engelse uitleg, dat is de Oekraïne Daarna waren ze klaar om te exporteren.

Tijdens het gesprek is veiligheidsrelevante informatie en aanvullende informatie beschikbaar, ook op het Ministerium. Dit zijn ook meer technische problemen bij het beheer van meer dan één vraag, waardoor het gesprek later kan komen. Weder das dargestellte Gesamtgespräch, noch die dorstellten Fragen hoe dan ook de angefügten Antworten kunnen worden bevestigd, zei de Spreker.

Het Ministerium erhielt kurz nach dem Anruf nach eigenen Angaben Hinweise van deutschen Nachrichtendienste. Deze mensen zijn zich bewust van het feit dat zij verbonden zijn met een valse identiteit en dat de daaruit voortvloeiende valse informatie bij Habeck kan worden verkregen. De minister is verantwoordelijk voor het analyseren van de situatie en de toekomst. Als u van plan bent om te beginnen, zijn de beste veiligheidsvoorzieningen voor uw prüfen en zu schärfen, hieß es.

Gn DE germ