Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.

Nokia-promotie aangekondigd: waarschuwing na AT&T-deal met Ericsson – NYSE-aanbieding AT&T-promotie start op 05.12.2023


De mobiele operator AT&T is verantwoordelijk voor de levering van telecommunicatiediensten aan Nokia.

Het Amerikaanse Konzern heeft een deal met Ericsson over hardware en services met een volume van maximaal 14 miljard dollar over een periode van leuke jaren. Nokia waarschuwt, zie Marginziele in dit getroffen segment als eerste später daarreichbar.

AT&T zal sindsdien in de Wechsel actief blijven. Bis Ende 2026 sollen 70 Prozent des Mobilfunk-Traffics über offene Plattformen laufen. Het Amerikaanse Konzern zal de komende jaren last krijgen van de veranderingen in het netwerk en meer hardware en software van nieuwe bronnen als Corning, Dell, Fujitsu en Intel. Ericsson bereidt momenteel zijn eigen software voor concurrerende systemen voor.

Met deze informatie is Nokia ook een voorstander van de werking van het mobiele netwerk van AT&T, aldus Chris Sambar, netwerkmanager van AT&T.

Dow Jones – 36.000 Punkte überboten

Alle grafiekanalyses zijn te vinden op ons YouTube-kanaal. Informeer!

Nokia is er al 5 tot 8 jaar blij mee dat AT&T blijft werken aan Segment Mobile Networks. Degenen die zijn voorbereid met kennis van de kosten, durven de aspecten van de US-Konzerns teilweise ausgleichen te verkennen. Nokia is daardoor zwart, waardoor Mobile Networks de komende jaren winstgevend blijft. Het tijdsplan voor de ontwikkeling van een tweerichtingsoperatie is mogelijk. De marge zal tot later in het jaar in gebruik blijven.

Zo reageert de actie van Nokia

Zowel Nokia als Ericsson zijn in dienst van de Trend vom Montagnachmittag fortgesetzt: Nokia-Titel brechen an der Börse in Helsinki 8,19 Prozent op 2,7525 Euro ein, für Titel von Ericsson krijgt een zeitgleich in Stockholm 4,62 Prozent op 56,81 SEK na het ontbijt. De titel van AT&T zal op de NYSE worden verhandeld voor een prijs van 3,45 hoger dan 17,24 Amerikaanse dollars.

Auslöser is een Großauftrag des US-Telekommunikationsunternehmens AT&T, beiden hebben Zweden hun Vorzugten. Het uitstel bestrijkt een levensduur van vijf jaar met een volume van 14 miljard dollar (12,9 miljard euro).

Voor Ericsson is er behoefte aan communicatie, maar ook aan verbindingen voor AT&T later. Bereits jetzt stehen die Schweden für drittel des Netzes der Amerikaner. Dit is weer een Drittel die op Nokia is gevallen. Deze Finnen zijn inmiddels blij met hun zakelijke relaties in hun netwerk met de Amerikanen.

NEW YORK (Dow Jones)/(dpa-AFX)

Afbeeldingen: Tanjala Gica / Shutterstock.com, 360b / Shutterstock.com, iStock/AdrianHancu

Bij eigenaar Sache

Trading ohne Ordergebühren

Du zahlst noch Gebühren? Handel uw acties dan gemakkelijk en transparant af zonder te bestellen bij financiering.net nul (zzgl. marktüblicher Spreads)!

Informeer!

Meer nieuws over het thema

Gn DE bus