Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.

Nieuwe McDonald’s opent in the middle of nowhere, verbijsterende kijkers


Onlangs merkte TikTok-gebruiker @thumbs.up.canuck op dat McDonald’s had besloten een nieuwe locatie bij hem in de buurt te openen. Hij was niet alleen maar opgewonden, maar ook in de war, vooral vanwege de locatie van het restaurant.

“Het ligt letterlijk midden op het akkerland”, zegt het in Québec gevestigde TikToker. ‘Het is omgeven door een boerderij en er is nog niet eens elektriciteit. Ze runnen de d*mn-plek op een generator! Dat is gek!”

Zijn video is momenteel ruim 32.000 keer bekeken. De McDonald’s-locatie is te vinden in Saint-François, Laval, Quebec.

Onmiddellijk begonnen TikTok-gebruikers in de commentaren een samenzwering te roepen en zeiden dat de kantoren van McDonald’s Canada iets moeten weten dat alle anderen niet weten.

“Dan weet je wat er gaat komen”, aldus een gebruiker. “Ze hebben het daar niet voor niets neergezet.”

‘Binnenkort komen de appartementen,’ bood een ander aan.

“Over twee jaar zal het omringd zijn door strategisch geplande huizen”, herhaalde een derde.

“Alle omliggende boerderijen staan ​​op het punt gekocht en verkocht te worden aan ontwikkelaars”, legde een andere TikToker uit.

Terwijl sommigen theoretiseerden dat deze locatie uiteindelijk deel zou kunnen uitmaken van een grote vrachtwagenstopplaats, leek de algemene consensus te zijn dat dit een strategische vastgoedbeweging was. Commentatoren beweren dat dit gebied waarschijnlijk binnenkort ontwikkeld zal worden; als zodanig kocht McDonald’s het pand tegen lagere kosten, in de veronderstelling dat het verkeer in de toekomst zal toenemen.

@thumbs.up.canuck McDiesel dampen #mcdonalds #crazy ♬ origineel geluid – thumbs.up.canuck

“Ze denken ver vooruit”, aldus een commentator. “Ik herinner me dat ik een 7/11-weg ten westen van Lubbock zag en dacht waarom, nu wonen er tonnen mensen dichtbij.”

Dat gezegd hebbende, benadrukten velen dat geïsoleerde McDonald’s-locaties zoals deze van superieure kwaliteit zijn ten opzichte van andere, meer centraal gelegen alternatieven.

“Beste McDonald’s die je ooit zult hebben”, verklaarde een gebruiker.

“Dat zijn de beste McDonalds. altijd vers”, schreef een tweede.

McDonald’s is al een tijdje een populair gespreksonderwerp op TikTok. Gebruikers zijn naar het platform gegaan om de hoge prijzen te betreuren, waarbij één beweerde dat ze $ 25 voor 3 items hadden betaald. Anderen hebben TikTok eenvoudigweg gebruikt om nieuwe technologie in de winkel te onthullen, zoals de eierkokers van de keten, of om te laten zien hoe je thuis beroemde McDonald’s-gerechten kunt namaken.

The Daily Dot nam contact op met McDonald’s Canada via e-mail en @thumbs.up.canuck via TikTok-commentaar.

*Eerste publicatie: 26 november 2023, 13:00 uur CST

Braden Bjella

Braden Bjella is een cultuurschrijver. Zijn werk is te vinden in Mixmag, Electronic Beats, Schon! tijdschrift, en meer.

Braden BjellaGn En Bus