Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.

NFL Week 13-cijfers: 49ers verdienen een ‘A’ voor het uitblazen van Eagles, Packers ook aastest, Steelers krijgen ‘F’ voor verlies


Welkom bij de klassen van week 13!

We hebben tot nu toe een wilde gamedag gehad en we gaan ze allemaal beoordelen. In Detroit zagen we de Lions naar een 21-0 voorsprong op de Saints springen, wat de eerste keer sinds 1944 was dat ze een team gedurende een kwart met minstens 21 punten voorsprong hadden.

In New England hadden de Patriots misschien eindelijk een dieptepunt bereikt. In een 6-0 nederlaag tegen de Chargers werden de Patriots het eerste team in 85 jaar dat drie opeenvolgende wedstrijden verloor waarin ze 10 punten of minder inleverden. De zes punten van de Chargers braken het franchiserecord voor de minste punten bij een overwinning.

In Philadelphia bezorgden de 49ers de Eagles het grootste verlies dat ze ooit hebben geleden sinds Jalen Hurts hun starter werd.

Oké, laten we naar de cijfers gaan, te beginnen in Pittsburgh, waar de Steelers werden verslagen door de Cardinals.

Arizona 24-10 boven Pittsburgh

Cardinals-Steelers-cijfers door Bryan DeArdo (Ben je dol op de cijfers? Haat je de cijfers? Laat het hem weten op Twitter.)

Indianapolis 31-28 Tennessee (OT)

Colts-Titans-cijfers door John Breech (Ben je dol op de cijfers? Heb je een hekel aan de cijfers? Laat het hem weten op Twitter.)

LA Chargers 6-0 boven New England

Chargers-Patriots-cijfers door John Breech (Ben je dol op de cijfers? Haat je de cijfers? Laat het hem weten op Twitter.)

Atlanta 13-8 boven NY Jets

Falcons-Jets-cijfers door John Breech (Ben je dol op de cijfers? Haat je de cijfers? Laat het hem weten op Twitter.)

Miami 45-15 boven Washington

Dolphins-Commanders-cijfers door John Breech (Ben je dol op de cijfers? Heb je een hekel aan de cijfers? Laat het hem weten op Twitter.)

Houston 22-17 boven Denver

Broncos-Texans cijfers door Garrett Podell (Ben je dol op de cijfers? Haat je de cijfers? Laat het hem weten op Twitter.)

Detroit 33-28 boven New Orleans

Lions-Saints-cijfers door Jordan Dajani (Ben je dol op de cijfers? Heb je een hekel aan de cijfers? Laat het hem weten op Twitter.)

Tampa Bay 21-18 boven Carolina

Panthers-Buccaneers-cijfers door John Breech (Hou je van de cijfers? Haat je de cijfers? Laat het hem weten op Twitter.)

LA Rams 36-19 boven Cleveland

Browns-Rams-cijfers door John Breech (Ben je dol op de cijfers? Heb je een hekel aan de cijfers? Laat het hem weten op Twitter.)

San Francisco 42-19 boven Philadelphia

49ers-Eagles-cijfers door John Breech (Ben je dol op de cijfers? Heb je een hekel aan de cijfers? Laat het hem weten op Twitter.)

Green Bay 27-19 boven Kansas City

Chiefs-Packers-cijfers door Jared Dubin (Ben je dol op de cijfers? Heb je een hekel aan de cijfers? Laat het hem weten op Twitter.)

Dallas 41-35 boven Seattle (donderdag)

Cowboys-Seahawks-cijfers door John Breech (Ben je dol op de cijfers? Heb je een hekel aan de cijfers? Laat het hem weten op Twitter.)Gn En Head