Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.

NFL Boss is voorstander van regels: wat is onaantrekkelijk? NFL wil overtreding tegen “Tush Push” verbieden.


Stand: 04.12.2023 18:40 uur

Trotz einer Niederlage im Spitzenspiel gegen San Francisco zij bliebben Philadelphia Eagles in dieser Saison der VS-Voetbal– League NFL is het volgende team. Dat geldt voor iedereen en een van hun recreatieve activiteiten, de bislang no Gegner, kan op zo’n manier worden gestopt. De NFL-baas mag deze zomer echter geen wedstrijden spelen

Jeder weiss genau, was kommt. Wenn Starspieler Jalen Hurts en Seine Aanvallende lijn In positie ben je klaar om je spel te spelen, je bent klaar om jezelf te verdedigen in de NFL. Stoppen kan gebeuren Quarterback van Philadelphia Eagles in de regel nicht.

We weten inmiddels dat we thuis de beste zijn Aanvallende lijn Als de competitie bij elkaar is, snel wordt gekrabbeld, na het drukken en pijn doen met de bal in de handen, of een hint geeft over de kans om opnieuw te spelen, dan is de ervaring sindsdien snel. Raumgewinn voor de Eagles.

Ook in het Spitzenspiel am Sonntag tegen San Francisco zijn de Eagles de beste Spielzug morefach, ohne de 49ers ihn trotz massor Gegenwehr konden stoppen. Dennoch verloor Philadelphia am Ende. Voor de titelkandidaten Pennsylvania Er was eerst die tweede keer in het ontspannen Saison-spel.

  • 13. Spellenweek
    Pfeil gelijk

Als u graag met uw kinderen speelt, zult u van uw tijd kunnen genieten en van lezen kunnen genieten, maar u zult ook lang van de Spitz-namen kunnen genieten. “Druk duwen“, in Anlehnung daran, dass der Quarterback von hinten einen ordentlichen Push durch Mitspieler erhält. In Philadelphia zelf, der Stadt der bruderlichen Liebe, sprechen sie aber vom “Broederlijke schop” – dem “brüderlichen Schubser”.

Jalen Hurts bij het spel tegen de 49ers

Kaal verboten?

Maar even ob man ihn nun “Druk duwen“Oder”Broederlijke schop‘Nent. De wedstrijden, de Eagles zijn zo sterk, hadden vermeden kunnen worden. De machtige League-baas Roger Goodell streeft naar een beter bestuur tijdens de zomer. De Amerikaans-Amerikaanse sportjournalist Diana Russini van’De Atletiek“Veröffentlichte een Bericht, nach dem Goodell den”Druk duwen“dauerhaft verbieten möchte.

Over de beweging Goodells schrijven geen Russen, maar de NFL-baas heeft een constante stroom zeilen, en dat is waarom “Broederlijke schop“nicht mag. Das Geschiebe en Geschubse erinnere ihn offenbar more an Rugby en er is weinig verschil in kwaliteitsproducten Amerikaans voetbal.

Spectaculaire vaardigheden in de eindzone worden ook op de markt gebracht als een groep getalenteerde mannen, die in een andere omgeving kunnen werken en een menselijke omgeving hebben. Als u deze zaken kent, is het goed om te weten dat er behoefte is aan een regel in de zomer met de gevolgen van verliesrisico.

Maar bislang is de “Druk duwen“Niet zoals Quelle für Verletzungen bekannt. NFL-baas Roger Goodell kan de regel niet zelf verbiten. Dit gebeurt bij een speciale gelegenheid, ze zijn pittig met de bezoekers van de Philadelphia Eagles.

Roger Goodell in het spel van Eagels tegen de 49ers

Als je zit, is er een verteter van Dallas Cowboysder New Yorkse reuzen en daar Washington Roodhuiden in diesem Gremium. Je sterft drie teams spelen met de Eagles in de onderstaande divisie NFC Oost. Het is ook mogelijk dat de directe competities van Philadelphia in de zomer aanzienlijk uit elkaar lagen, omdat de Eagles in aanvallende wedstrijden snel verloren gingen.

Egels vechten in vrede

We hebben Philadelphias gestopt Hoofd coach Nick Sirianni wendde zich tot een afschaffing van de “Broederlijke schop“: “Verbietet diesen Spielzug nicht“, het waadde:”Als je weet hoe je het moet spelen, kun je het spelen.“Genau das is niet van de herfst.

De Eagles staan ​​sindsdien optimaal in hun aanvallende naam’Druk duwen“abgestimmt. Der Centrum Jason Kelce schreeuwt als Ligabester auf seiner Position, verguld op zijn muskelbepackten Nebenmänner wie Landon Dickerson, Lane Johnson of Jordan Mailata.

Het erfgoed is niet zo compliziert: anders, als je het spel leest, de aanvalslinie leest, zal er geen geluk zijn met de installatie.Broederlijke schop“. De positie van de speler die een mens is is een Rambock, de Füße überlopen zelf is het resultaat van het snel wegzakken van de voorkant in de grond, wat resulteert in een sterke bovenlichaamsspier na de formatie en de plaats voor de quarterback pijn doet . Allereerst, als je er een touchdown mee hebt, ga er dan mee liggen “Druk duwen“in die Saison bij 90 Prozent, zegt de Statistik.

Hier is een nieuwe kijk op waar we naar op zoek zijn, vooral met onze NFL-teams Werven Raumgewinn erreichen. “Terwijl we hier zijn, kunnen we meer en nieuwe werven zien“, zei Sirianni kürzlich. Wohl clearing, dat is in situaties, in de Konkurrenten den Ball zum Gegner punten, waar Eagles dankbaar voor is “Druk duwen” in Ballbesitz-bleiben – een in American Football-onschätzbarer Vorteil.

Een Vorteil, de Eagles in de kommenden Wochen noch maximaal voor hun ausnutzen wollen. Een regeling in de laufende Saison is uitgesteld. En met hen”Broederlijke schop“Als optie worden de Eagles de topfavorieten voor de overwinning Superbowls in februari.

Gn DE Sports