Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.

NASDAQ Titel NVIDIA Actie überbewertet? Experts met gedetailleerde informatie over NVIDIA-papier 04.12.2023


NVIDIA heeft grote successen geboekt bij de profiteurs van de KI-Booms – de Aktienkurs die dit jaar een enorme bijdrage hebben geleverd. Maar uiteindelijk is er een gevoel van algemeen enthousiasme.

• NVIDIA houdt van sterke Quartalszahlen
• Mehrheit der Analisten euforisch
• Een deskundige waarschuwt u voor verdere verwerking

Vooral de Chatbot ChatGPT-software, die op basis van tekstbeschrijvingen afbeeldingen kan maken, is de afgelopen maanden een echte KI-Hype. Bij het gebruik van de benodigde gereedschappen worden waardevolle materialen gebruikt, wat het een bijzondere technologie maakt in onderzoek. Hier kan de Halbleiterhersteller NVIDIA ook profiteren van het gebruik van hun tools voor grafische kaarten en ontwikkelde technologieën voor AI-toepassingen.

Geniet ook zeker van je fantastische fantasie. Info over de NVIDIA-actie sinds het begin van het jaar 220 voor 467,65 Amerikaanse dollars (vanaf 01.12.2023).

NVIDIA maakt licht werk van Quartalsbericht en Ausblick

Het is mogelijk dat de Amerikaanse Amerikaanse chipries worden vernietigd. De resultaten van het Quartal 2023 zijn een record van 18,12 miljard dollar en de resultaten van 34 beoordelingen van de bruto-inkomsten van de twee kwartalen en de resultaten van 206 rapporten van de resultaten van het Quartal 2022. Het rapport is op NVIDIA optimistisch en juist met een minimale brutomarge van 20 miljard dollar en een brutomarge van 74,5 procent. 75,5 Prozent abzüglich Einmaleffekten.

Positieve incentives voor analisten voor NVIDIA

Veel analisten zeggen geïnteresseerd te zijn in de jongste kwartsramen en de informatie over het milieu. Volgens Tip-Ranks hebben 31 analisten een buy-rating voor de NVIDIA-actie bij de Schnittlichen Kursziel van 661,00 US-Dollar (Stand: 01.12.2023).

Tops en flops van de week – Salesforce.com, Lyft, Pfizer, Broadcom

Alle grafiekanalyses zijn te vinden op ons YouTube-kanaal. Informeer!

“NVIDIA’s oktoberkwartaal en de januari-update waren succesvol en de resultaten bleven aanhouden”, zegt Gene Munster, Managing Partner van Deepwater Asset Management, de chipreparateur. “De externe aspecten zijn beter gepositioneerd, dus de laatste paar jaar zal er een aanzienlijke impact zijn op de toekomst, dus er is een aanzienlijke infrastructuur voor deze parameters.”

Ook Tristan Gerra, Senior Research Analyst bij Baird Equity Research, is blij om te zien dat dit Portal optimistisch is en dat NVIDIA een blijvertje is. Het is belangrijk op te merken dat dit de resultaten zijn van KI-oplossingen: “NVIDIA wordt sinds de laatste dagen van KI goed ondersteund in het centrum van de software en oplossingen voor KI: landen, regionaal (cloudproviders), applicaties en softwarebedrijven, die niet worden getroffen door de problemen van de kinderen”, aldus der Experte. Dan heb je Yahoo Finance en Timothy Arcuri van de UBS gestopt met kijken naar NVIDIA voor realistisch.

Maak gebruik van NVIDIA

Maar bij David Trainer ben je geen expert, maar je enthousiasme is er niet. Ik ben sceptisch over de aard van de Amerikaanse Konzerns, de “skandalös und fern von nachhaltig” sei, die “Fortune” de CEO is van de Investment Forschungsunternehmens New Constructions.

Wie van de Wall Street Veteranen heeft sinds 2039 het laatste nieuws van NVIDIA ontvangen met facturen van 1,7 miljard dollar – dat is meer dan het laatste jaar van BIP uit Mexico. “In de NVIDIA-actie is Optimismus eingepreist geweest”, wordt er gezegd.

Na de evaluatie van de Trainer is de huidige prestatie van de NVIDIA Action “na Perfection”. Dat is niet goed. Het is gemakkelijk in te zien dat de werkelijkheid perfect is. “De KI-Hype, de NVIDIA-ondersteuning, is verbonden met de Krypto-Hype, de andere acties bovenaan de lijst, nu de enige Monate na de Abklingen van de Hypes-wieder op de Boden zurückzufallen”, warnte Trainer.

Dazu rät David Trainer door Anlegern

Een ervaren trainer, de NVIDIA-aktien voor meisjes, kost minder dan 150 US-dollar. “Investeerders die geïnteresseerd zijn in het investeren in artistieke intelligentie, die geïnteresseerd zijn in het investeren in de toekomst, die geïnteresseerd zijn in de financiële markten en die profiteren van KI-Aktien, die geïnteresseerd zijn in het investeren in digitale technologie en fototronica.

Redaktion finanzen.net

Bildquelle: michelmond / Shutterstock.com, Casimiro PT / Shutterstock.com, Katherine Welles / Shutterstock.com

Bij eigenaar Sache

Trading ohne Ordergebühren

Du zahlst noch Gebühren? Handel uw acties dan gemakkelijk en transparant af zonder te bestellen bij financiering.net nul (zzgl. marktüblicher Spreads)!

Informeer!

Meer nieuws over het thema

Gn DE bus