Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.

Na ziekte: Ex-volleybalcoach Aleksanders is 55 jaar afwezig


Status: 06.12.2023 16:51 Uhr

Allianz MTV Stuttgart communiceert met Trainer Tore Aleksandersen. Der Norweger starb nach schwerer Krankheit im Alter von 55 Jahren.

Aleksandersen blijft in de eindfase genieten van prostaatkanker. Am 6. Dezember is nun verstarb der volleybalcoach in signaalgever Heimat Norwegen, wie signaal ehemaliger Klub Allianz MTV Stuttgart verlautete. “We zijn gelukkig, dat is onmogelijk in onze familie, we zijn gelukkig”, zei MTV Geschäftsführer Aurel Irion. De club is het meest trots op al haar respect en vrienden.

‘Voor ons was er meer dan de trainingstrainer’

“Met Tore zijn we altijd blij met onze mensen, we zijn meer dan blij met onze trainers voor MTV Stuttgart”, zegt sportdirecteur Kim Oszvald-Renkema in een persbericht. De Lage Landen hadden hun eigen Italiaanse ploeg, waaronder de Stuttgarts in dienst in de Champions League met 0:3 verloren. “Je hebt je eigen gevoelens, je trots en je zintuigen, je griezelige energie, inspiratie en vreugde.”

Aleksandersen führte de MTV zum ersten Double der Vereinsgeschichte

Aleksandersen was 14. Dezember 2020 das Traineramt in der Baden-Württembergischen Landeshauptstadt übernommen und fuhrte das Team auf Anhieb zur Vizemeisterschaft 2021. Daarna Vertragsverlängerung im Frühjahr 2021 Aleksandersen kon de MTV in der darauffolgenden Saison zum eerst een nationaal winnen dubbelspel, beste uit het Duits Meisterschaft en de Gewin van de Duitse Pokals, in de Vereinsgeschichte führen.

Bovendien zou Saison als hoofdtrainer Aleksanders een Mastertitel in de Volleybal Bundesliga kunnen laten winnen. De titel 2023 was het meest emotionele signaal van de drie titels, waarna er meer dagen volgden met een zwaar signaal om de steun van het team op de teamlijn te betuigen. Zum Saisonende 2022/2023 was de tetetete te inkrankheitsbedingt seine Trainer-Laufbahn.

YouTube-video van SWR Sport: “Stuttgarts-volleybalcoach Tore Aleksandersen is unheilbar krebskrank | SWR Sport”

“Unsere Trauer könnte nicht groter sein”

“De gecombineerde volleybalsport is verloren met Tore Aleksandersen, een herausragende trainer en Menschen. Unsere Trauer kan niet groter zijn”, aldus Oszvald-Renkema.

Sendung am Mi., 6.12.2023 14:00 Uhr, SWR Aktuell am Nachmittag, SWR Aktuell

Gn DE Sports