Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.

Na Übernahme-Angebot: MSC en Hamburg bij HHLA fast am Ziel


Status: 23-11-2023 16:12 uur

Sindsdien zijn de stad Hamburg en de Reederei MSC in Zwitserland teruggekomen: zij kunnen de Hafenlogistiker HHLA delen. Maar niet met alle acties wordt rekening gehouden.

Na de aanvullende informatie en acties van de HHLA, de Reederei MSC en de stad Hamburg 86 Prozent en het Duitse verkeer bij Hamburger Hafenbetreiber. Iedereen die MSC rapporteert, zal dankbaar zijn voor hun daden in de toekomst en bij de HHLA. Verdomd, ze zijn bereid actie te ondernemen zodat ze niet worden geblokkeerd voor toegang tot het verkeer.

Angebot geht in die zweite Runde – Knijp möglich eruit

In een paar weken tijd is er rekening gehouden met zoveel mensen die bij acties betrokken zijn geweest, zijn er acties ondernomen en is het duo MSC en de stad Hamburg abzugeben. Er is een stukprijs van 16,75 Euro gekocht. Aktuell kost HHLA-Aktien 16,36 euro. Voordat de Amerikaanse economie begon te werken, werd het papier op de euro gezet. De Annahmefrist verscheen op Freitag op 7 december.

Als beide Anteilseigner-minestens 90 Prozent der HHLA-Anteile auf sich vereinen, grift die so genannte Squeeze-out-Rule: Die verliebenen Aktionäre können dann aus dem Unternehmen waren drängt – of gegen ihren Willen.

De grootste chauffeurs ter wereld en de stad Hamburg zijn bereid om zelfstandig de HHLA te ontvangen. Dafür zal de Hanzestad ihren Anteil von fast 70 Prozent auf 50.1 Prozent verminderen.

Overtredingen in september

De Ankündigung heeft de HHLA in de september-overlevering. Het Management van de Hafenbetreibers start in november na de laatste dagen waarop ze aanzienlijk kunnen worden verbeterd na de offerte en de daaropvolgende actie, wat ongeveer 16,75 euro is voor uw A-Aktion van de HHLA. De eerste Annahmefrist was abgelaufen in de nacht zu Dienstag.

De anderen hebben eerst al het beste kwaliteitsaanbod uit de vestigingen, MSC kan zorgeloos genieten van de Hamburgse haven. Laut HHLA wordt in één geval samen met de MSC en de stad Hamburg verantwoordelijk geacht voor de juridische beoordeling van alle aspecten van de situatie.

MSC en de stad zullen er mee moeten dealen, het eigen vermogen van de HHLA zal 450 miljoen euro bedragen. De havenlogistiekspecialisten zijn bezig met het moderniseren van containerterminals in Hamburg en maken zich zorgen over de toekomst van de moderne economische ontwikkelingen.

Gewinneinbruch in drieten Quartal

In de laatste kwartoorlog van het Betriebsgewinn werden 60 Prozent auf 21,3 Millionen Euro gewonnen. Wie de benodigde informatie heeft ontvangen, krijgt minimaal 7,9 procent van 353,6 miljoen euro. Als u naar de informatie van de HHLA kijkt, moet u rekening houden met een zakelijke relatie tussen het einde van de bandbreedte van 100 en 120 miljoen euro voor uw geld. Die Umsätze dürften deutlich zurückgehen.

Betriebsbedingte Kündigungen der Mitarbeiterinnen en Mitarbeiter wurden für mindestens fünf Jahre ausgeschlossen.

Gn DE bus