Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.

Na de release: Nagelsmann kent de nieuwe veranderingen voor het EM-jaar 2024


Sport Na de Auslosung

Nagelsmann kent de verschillende veranderingen voor het EM-jaar

Lossglück für Deutschland – Das sind die Gruppengegner der Nationalmannschaft

Het Duitse nationale team heeft een succesvolle groep opgebouwd. De ploeg van bondscoach Julian Nagelsmann heeft in eigen land de leiding over de Europese Unie in de Vorrunde auf Schottland, Ungarn und die Schweiz.

De Auslosung is voltooid, de Gegner bij het Heim-EM 2024 Stehen Fest. Een goed moment voor nieuws, vind Julian Nagelsmann. De trainer van DFB-Federal zal hier in de toekomst weer komen. Dat betreft ook dat persoonlijke.

Bassistent-coach Julian Nagelsmann heeft de nieuwe wijzigingen in de Football National Mannschaft na de wedstrijden van november aangekondigd. “Als je geen Radiale Curven hebt, zul je van je huis kunnen genieten en nieuwe ladingen hebben, en zul je je structuur kunnen veranderen. We zullen ook een verandering in je nationaliteit en je zelfkennis teweegbrengen, in your art and culture, who we will be interest in”, De verjaardag van het 36-jarig jubileum van de release van de Gruppenphase für die Heim-EM in Hamburg.

Geplant sinds het laatste Nederlandse platteland in de zomermaanden in Frankrijk en Nederland. De Nationalmannschaft wil in 2:3 de Turkse en 0:2 in Wenen enorm in Österreich bereiken. “Het is noodzakelijk om rekening te houden met de gevolgen van de gevolgen”, aldus Nagelsmann in zijn plannen. „Ik heb met alle spellen goede ervaringen.“ Ze zijn ook “met het hart” bij het spel betrokken vanwege de “besseren Fußball”-spellen van DFB-Auswahl.

Lees Sie auch

Meer Füllkrug-auto, meer Gosens-wollen: het nationale team voor de 1:4 tegen Japan

Neuer kehrt zurück

Details van het nichtje van de Bundestrainer, vriendelijke groeten aan de nasleep, de lange afwezigheid en opstand van FC Bayern in topvorm spelen Kapitän Manuel Neuer in het kader zurückkehren waren. “Als er voldoende tijd is om te spelen en als iemand wil spelen, zal het er zijn”, aldus Nagelsmann.

De DFB-Auswahl zei: “Er is geen team dat met actie komt en het spel is voorbij”, aldus Nagelsmann. “We hebben ook nog een paar andere dingen te doen in het veld en genieten van ander entertainment en ander entertainment.”

Gruppengegner bei der EM: Julian Nagelsmann (rechts) met de Zwitserse trainer Murat Yakin

Gruppengegner bei der EM: Julian Nagelsmann (rechts) met de Zwitserse trainer Murat Yakin

Quelle: AP/Martin Meissner

Bij EM speelt de Nationalmannschaft in de Vorrunde tegen Schottland, Ungarn en de Schweiz. Nagelsmann is blij voor het eerste optreden met de Schotten op 14 juni: “Wij tweeën zullen blij zijn met Brett, we zullen blij zijn met Brett, we zullen emotioneel spelen.” Die Schotten zullen blij zijn met de fans, wij zullen blij zijn met de hele ervaring. in München“.

Lees Sie auch

Diego Maradona

Drogensucht van de Weltstars

Gegen Ungarn speelt die Nationalmannschaft op 19 juni in Stuttgart. „Ik ben slechts een speler geweest zonder training en toch kon ik het spelen. “Dat is een man die een heel interessant voetbalspel speelt”, zei Nagelsmann over de twee groepen.

Gn DE Sports