Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.

MSV Duisburg: Fans strecken Spielern Mittelfinger entgegen


Sandhausen
Het dieptepunt voor de MSV Duisburg wordt steeds dramatischer. Schommer’s macht over het Team Vorwürfe, Mai hat solche Gegentore noch niesehen. Die Stimmen.

Die Spieler des MSV Duisburg Tot snel na de wedstrijd van 0:2 tussen SV Sandhausen en een paar minuten van de Gardinenpredigt von Trainer Boris Schomers Midden in het land kun je ze beluisteren, maar als je niet met ze mee reist, zijn de fans welkom. Van de Tribünenecke im Stadion am Hardtwald zijn er nog een paar Klatscher, maar de betere reacties op de nieuwe Pleite in 15 Drittliga-Spielen waren: abwertende Hört-auf- und Verschwindet-Handzeichen, dazu eeninige Mittelfinger der enttäuschten Anhänger. En natuurlijk je Menge Pfiffe.

Sebastian Mai über MSV-Gegentore: Habe ich in der Häufigkeit noch nicht gesehen

Platz 20, Eight Punkte, 9:21 Tore, zie Punkte Rückstand op de eerste Nichtabstiegsplatz – die Sorgen beim MSV Duisburg werd steeds groter. Auf die Frage, ihm Sorgen was voorbereid, beantwoord Sebastiaan Mai nach Spielende: “Weg, Ganz viel, ik mocht niet praten. Ik heb een leuke tijd, dus ik kan ervan genieten. Wij kijken er naar uit om je weer te zien – de leider na je wedstrijd.” De 29 jaar ervaring als trainer, van de Trainer Boris Schomers ergebnislos in de Angriffspitze-orders, bugsierte de Ball in der 44. Minute in de eigen Tor, nachdem een ​​Rasenfehler een Schuss von David Otto (34.) unhaltbar für MSV-Torhüter Vincent Muller macht gehaat. “Als je gelukkig bent, ben je zo, dus weh – de man is alleen met jou, ik ben in mijn huis zonder alleen te zijn en ik ben niet zo gelukkig”, aldus Mai.

Dit betekent dat zowel Gegentoren Marke Murmeltore kammen, als zij zelf de Zebra’s kunnen schrijven. “De eerste vier weken durende show was niet oké, een gratis spel”, aldus de BBC MSV-Trainer Schomers. “Dan zijn we samen, gaan we geen actie ondernemen – en zijn we blij met ons bedrijf. Was ich von der 15. Minute bis zur Halbzeit gesehen habe, war schlecht. Dat is geen probleem, het enige wat we moeten doen is onze mannelijkheid behouden, compact en agressief zijn – de Glauben daran ich vor der Pause nicht gesehen.” Daarom is het belangrijk om te spreken over de impact van de Gegentreffer. Schomers: “Volgens mij zijn er geen berichten over deze Gegentores. Als het belangrijker is, kunnen we deze opstelling al 15 minuten niet meer gebruiken, maar we kunnen hem ook niet zonder zorgen dragen. Dat zou leuk zijn om vanavond meer te zien.


MSV-Trainer Schomers: Hätten keinen Punkt verdient gewoonte

Wie ontvriendt Schomers met een Spielern-oorlog, zeigte sich nach Abpfiff, als het Spielern deutliche Worte mitgab is. De Einstellung bekritiseerde der MSV-Trainer ben deutlichtsten: “Wir müssen nicht über tactische Dinge reden, wenn man zelf dus wie vanaf 15. Minuut verhält. In de tweede helft van het jaar is de Glauben helemaal gratis, de Mut, alles is schoon. We gaan hier veel plezier beleven. Punkt verdient het om het te hebben.


Sebastiaan Maihet is belangrijk dat de partiële stellung voor de deur staat MSV Duisburg, bemühte am Samstag Durchhalteparolen: „Ik ben hier en ik wil het hebben over de lagere niveaus – dat is het, dat is goed voor de trainer en de gemeenschap. We moeten hard werken, werken, werken, zodat we kunnen werken.” Het werk is niet altijd mogelijk: “Het is een heel moeilijke situatie voor ons, maar het is niet mogelijk. Wij delen onze gedachten met elkaar. We hebben goede acties, aangezien ze allebei Gegentores van de Wahnsinn waren. Als je een rugstand hebt in het backcountry skiën, moet je plezier hebben, dus energie. Omdat er geen kans is dat we verspild worden, moeten we meer tijd, meer tijd, meer tijd en meer gemoedsrust hebben.”


Als het goed is MSV Duisburg ben kommenden Mittwoch (19 Uhr) bij 1. FC Saarbrücken, Pokalschreck voor FC Bayern München, gelingt, erscheint nach dieser nieuwe Schreckensdarbietung fraglich.Meer artikel over de rubriek gibt’s hier: MSV Duisburg


Gn DE Sports