Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.

Mike Evans van Bucs boekt het 10e seizoen op rij op 1.000 meter


TAMPA, Florida – Mike Evans, brede ontvanger van Tampa Bay Buccaneers, wist op weg naar de wedstrijd van zondag tegen de Carolina Panthers dat hij 150 ontvangende yards nodig had om voor het tiende opeenvolgende seizoen de 1.000 yards te bereiken. Hij dacht dat hij veel gratis toegang en één-op-één wedstrijden zou krijgen. Maar hij had niet gedacht dat de tweede plaats aller tijden in de geschiedenisboeken achter Jerry Rice voor de meeste opeenvolgende seizoenen op 1000 meter zo dramatisch zou gebeuren.

Er was een zware regenbui – een zeldzaamheid in december zelfs voor Florida – die de passerende aanval van de Bucs in het veld twee kwartalen stilhield en hen in het derde kwart in een 10-7 hole plaatste met nog 5:10 te gaan. Dat was het moment waarop quarterback Baker Mayfield Evans raakte met een catch and run van 75 meter, waarbij Evans een snelheid van 33,6 km/u bereikte, volgens NFL Next Gen Stats.

Evans zei toen tegen de scheidsrechter: “Dat is een touchdown, schat”, voordat hij zich terugtrok naar de zijlijn en moest overgeven.

“Ik was moe, ik ging naar de zijlijn, ik moest een beetje overgeven, dus ik ben blij dat ik die verdiend heb”, zei Evans, die ook een career-high scoorde voor een ander soort “YAC” (meters later). de vangst) voor zowel het spel (56 yards) als voor het spel (80 yards).

“Dat is de deal van Mike. … ik heb Mike een aantal keren zien kotsen”, zei brede ontvanger Chris Godwin lachend. “Het was alsof we daar doorheen sleeën, we konden niets op gang krijgen, en dat spel bracht ons in beweging – het was enorm.”

Evans had daarna nog steeds 6 yards nodig, die hij op een route van 11 yards uitkwam met nog 5:02 te gaan in het vierde kwartaal, nadat beide teams touchdowns hadden uitgewisseld en de Panthers erin slaagden een tweepuntsconversiepoging uit te voeren om er 21 te maken. 18, een score die stand zou houden.

“We wisten vóór die laatste rit dat hij ongeveer vier of zes meter verwijderd was”, zei Mayfield. “Iedereen bleef verschillende cijfers zeggen. Dus bij de eerste pass hadden ze hem waarschijnlijk dubbel moeten dekken, zodat ik niet naar hem zou gooien.”

Teamgenoten feliciteerden Evans door hem op de helm te tikken toen Carolina twee plays later een time-out callde. Op de videoborden in beide eindzones flitste “M1KE” in grote, vetgedrukte letters naast een afbeelding van Evans ‘gezicht. Hij werd begroet met een staande ovatie van fans die “Mike!”

‘Het is wat je als kind wilt’, zei Evans. “Daar dromen we van. Ik heb hier altijd van gedroomd, ik ben altijd een grote fan van sport geweest. Ik heb altijd gezegd: ‘Op een dag wil ik een van die jongens zijn. Er zijn er genoeg. Maar ik Ik ben blij dat ik een van hen ben. … Het lijkt soms surrealistisch, maar ik ben in het moment. Dus misschien als ik al lang niet meer in de game zit, kijk ik terug en denk ik echt na over wat Ik heb gedaan.”

Mayfield, die na de wedstrijd een knuffel deelde met Evans, zei: ‘Ik heb echt geen woorden om te beschrijven wat hij zojuist in zijn carrière heeft gedaan om dat (10) seizoenen op rij te bereiken. Ik ben verdomd blij dat ik niet de man was die die streak heeft doorbroken, om eerlijk te zijn. Maar meer blij voor Mike. Dat is geweldig. Hij is een Hall of Famer bij de eerste stemronde, en niemand kan dat van hem afnemen. … Het is echt bijzonder. Het is een van die dingen waar je op terugkijkt en dat moment kunt koesteren, dat je er deel van uitmaakte.”

Evans zei dat hij denkt aan Rice’s record van 11 opeenvolgende seizoenen van 1.000 meter en hoopt dit volgend jaar te evenaren. Hij is al de leider aller tijden van de NFL in de meeste opeenvolgende seizoenen van 1.000 meter om een ​​carrière te beginnen. En naast de opeenvolgende seizoenen van 1.000 meter staat hij nu op de tweede plaats aller tijden met zijn idool Randy Moss voor de meeste seizoenen van 1.000 meter met 10. Rice had er 14.

‘Ik weet niet hoeveel je nog meer kunt zeggen’, zei Bowles. “Hij is al tien jaar zo. Tien jaar op rij meer dan zestig vangsten. Tien jaar op rij meer dan duizend meter. Je weet dat hij de bal krijgt en iedereen probeert hem tegen te houden, en hij speelt keer op keer. Het is Een eer voor hem, zijn werkethiek en de manier waarop hij het spel benadert. Ongelooflijk.”

Evans, die in augustus 30 werd en in tien seizoenen slechts negen wedstrijden in het reguliere seizoen heeft gemist, zei dat hij niet precies weet hoe lang hij zal blijven spelen, hoewel een bron dicht bij hem zei dat ze denken dat hij minstens drie wedstrijden wil blijven spelen. meer seizoenen.

Of dat in een Buccaneers-uniform komt, valt nog te bezien. Evans bezit vrijwel elk franchiserecord voor het ontvangen van yards en touchdowns, nadat hij met zes verschillende startende quarterbacks, vier verschillende hoofdcoaches en vijf aanvallende coördinatoren heeft gespeeld. Hij is geëvolueerd van een deep-ball-dreiging die bij Texas A&M niet de volledige routeboom bewandelde en grotendeels functioneerde op basis van de improvisatie van de toenmalige quarterback Johnny Manziel, tot het tonen van stop-and-go-plotselingheid op korte en tussenliggende routes en het verkrijgen van yards. na de vangst, iets dat hem tot voor kort enkele jaren ontging.

“Nu opent hij een heel nieuw deel van zijn spel”, zei Bowles. “Ik denk dat dat is wat hij nu zo leuk vindt aan spelen in deze fase van zijn carrière. Hij loopt routes die hij nog niet eerder in zijn carrière heeft gelopen en hij maakt er het beste van, hij krijgt YAC-werven en hij is een complete ontvanger.”

Evans en zaakwaarnemer Deryk Gilmore gaven de Bucs een deadline van week 1 voor een nieuw contract, en die werd niet gehaald, waarbij Evans zei dat hij pas na het seizoen een nieuwe deal zou bespreken en dat hij zijn opties zou onderzoeken. Een bron die dicht bij de situatie stond, zei dat er sinds die deadline van week 1 geen contractbesprekingen meer zijn geweest met de Buccaneers, waarmee hij zich aan die belofte heeft gehouden.

Toen hem zondag werd gevraagd of hij heeft nagedacht over wat zijn prestaties dit seizoen de komende maanden kunnen betekenen, zei hij: “Ik weet het niet. Wanneer dat moment komt, zal het komen. Maar op dit moment concentreer ik me erop om dit team naar de play-offs.”

Gn En Head