Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.

Meyer Burger: Größter deutscher Solarzellen-Hersteller waarschuwing voor Abwanderung


Wirtschaft Meijer Burger

Grotere Duitse zonnereparateurs waarschuwen voor stopzetting

Der Geschäftsführer des Solarunternehmens Meyer Burger, Gunter Erfurt Der Geschäftsführer des Solarunternehmens Meyer Burger, Gunter Erfurt

Der Geschäftsführer des Solarunternehmens Meyer Burger, Gunter Erfurt

Quelle: dpa/Simon Kremer

Wegen vielen gunstiger Bedingungen in de Amerikaanse fabriek van de laatste grote Duitse Solar-Player-zegen Abwanderung. Het is belangrijk om te weten dat er behoefte is aan verdere ontwikkeling van de Europese zonne-energie-industrie. De chef-kok zei dat hij graag zou willen zeggen “meer, laaggeprijsd eten”.

DEr zijn grote zonnepanelen in Duitsland, het Zwitsers-Duitse Meyer Burger, met een verminderde productie in de VS. “Ein Szenario is es, die Fertigung in de USA zu verlagern”, zei Meyer-Burger-Chef Gunter Erfurt van de “Süddeutschen Zeitung”. Er is veel gunstig krediet en gunstige energie, zei Erfurt. Het is belangrijk om te weten dat er behoefte is aan verdere ontwikkeling van de Europese zonne-energie-industrie.

Er was ook veel informatie over de “grotere lage kosten”, zodat de Abwanderung seiner Belegschaft verkünden müssen zei Erfurt. Meyer Burger produceert in Bitterfeld in Saksen-Anhalt en in het Saksische Freiberg. De Europese zonne-energie-industrie blijft gedurende langere tijd toonaangevend ten opzichte van de sector in China.

De achtergrond van de reisplanning is het debat over een andere bonus voor de financiering van de Europese zonne-industrie. Er zou meer in de nieuwe energiestromen kunnen zitten – afhankelijk van de ontwikkeling van de Europese componenten. De mogelijke Gestalt-discutiert der Bundestag werkt aan de Rahmen eines Solarpakets. Alles kan met de bonus, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over de Resilienz Bonus. SPD en Groen sinds die dag, de FDP is vandaag.

Lees Sie auch

Een werkomgeving in de assemblagelijn van een windturbinetoren in een fabriek van de China State Shipbuilding Corporation Haizhuang Windpower

Sinds eind juli maakt Meyer Burger bekend dat Duitsland eerst in de VS gaat investeren. In Goodyear in de Amerikaanse federale staat Arizona zijn we momenteel bezig met de bouw en vanaf 2024 met zonnepanelen ‘Made in USA’. De scheiding van de VS was ook een probleem voor de regering van de federale regering en de Landesregierung Sachsen-Anhalt in Sachen erneuerbare Energien. Meyer Burger hatte ursprünglich geplant, seinen Standort in Thalheim in Saksen-Anhalt auszubauen. Deze projecten zijn momenteel beschikbaar voor iedereen die rapporteert.

Een stelle vindt zijn inhalte von Drittanbietern

Omdat u interesse heeft in uw gegevens, is het belangrijk om te weten dat uw interesse in uw persoonsgegevens niet tot uiting komt in de informatie die u verstrekt, en dat uw interesse in uw gegevens afhankelijk is van uw wensen (in de context van uw gebruikersprofiel ( en de basis van Cookie-ID’s) kunt u deze gebruiken). werd boos, auch außerhalb des EWR). Indem du den Schalter auf “an” set, stimmst du diesen (jederzeit brederruflich) zu. Die omfasst auch deine Einwilligung in de beste persoonlijke gegevens in Drittländer, in de VS, nach Art. 49 (1) (a) DSGVO. Meer informatie over wat u te weten komt. Tijdens uw verblijf kunt u genieten van uw tijd in de Schalter en in uw privacy.

Gn DE bus