Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.

Meer dringend Schokoladen-Rückruf bei dm und Rossmann


  1. Startpagina
  2. Verbraucher

Vanwege de productievereisten zijn de allergenen in pralines ook verkrijgbaar, afhankelijk van het merk. Betrokken producten moeten worden erkend sinds ze zijn voltooid.

Berlijn – Niet dat je kersttijd een geweldige ervaring is in Duitsland. In de loop van het jaar werd de snelle 10 kilogram Schokolade pro Kopf teruggevonden. Nu is het essentieel dat de Hersteller KoRo Handels GmbH vanaf het begin van de werkzaamheden veel steun heeft voor een Duits land – een ander van Rossmann, dm en Amazon – in het geval van de aankoop van de chocolade-leckerei, omdat Ihr Verzehr für Personen met de beste allergieën. Houd er rekening mee dat het Federaal Bureau voor de Gezondheidszorg verantwoordelijk is voor de allergieën.

Klusjesman: KoRo Handels GmbH
Zit: Berlijn
Rückgerufener-artikel: KoRo Bio NOTENBOTER CUPS gezouten Pistache
Verpakkingsgrootte: 3 x 13 g
Mindset Barkeitsdatum (MHD): 25.12.2024

Verkrijgbaar bij Rossmann, DM en Amazon: Hersteller waarschuwt voor allergische shock door chocoladepralines

De Portal product waarschuwing.eu rapporteert over de feedback voor “KoRo Bio NUT BOTER CUPS gezouten pistache”. Het buitenleven van 2014 in Berlijn, wat vooral belangrijk is voor iedereen met verse groenten en fruit.

Wees gewaarschuwd voor het geslacht van de süßigkeit in de 3-mal-13-Gramm-Riegelpackung. Het eerste persbericht van de reparateur luidt: “Trotz ßangreicher Mässnahmen zur Productsicherheit bestht for de borne genannten Artikel das risiko, sährend ährend ährend ährend ährend ährend über „Notenboterbekers gezouten pistache” bij het inpakken van de verpakking, sälsch diese fälsch licherweise die Variante “Cashew Aardbei “enthält“. Als mensen met een cashew-allergie in staat zijn om met hun gezondheidsproblemen om te gaan, kunnen ze ook omgaan met hun allergische reacties.

De Süßwarenhersteller KoRo waarschuwt voor de levering van een Pralinensorte.  De pijn bij het herstel is er één voor allergievriendelijke verzorging in het product.
De Süßwarenhersteller KoRo waarschuwt voor de levering van een Pralinensorte. De pijn bij het herstel is er één voor allergievriendelijke verzorging in het product. © KoRo Handels GmbH/Screenshot

Waarschuwing voor chocoladeliefhebbers: Pralinen-Verzehr kan Atemnot und lebensbedrohlichen Schock auslösen

Natuurlijke allergieën kunnen worden veroorzaakt door verschillende reacties van de huid, die kunnen leiden tot irritatie in de gewrichtsomgeving, evenals allergische rhinitis. Symptoom in het maag-darmkanaal kan zich openen, spijsvertering, ongemak en uithoudingsvermogen.

Darüber hinaus können Allergieën Atemwegs- en Hautreaktionen verursachen. In extreme gevallen kunnen de gevolgen van een libensbedrohlichen, anafylaktische schok het beste zijn.

Meer urgent Pralinen-Rückruf bei dm und Rossmann: Hersteller warnt voor Zutat in Schokolade

De eindafrekening is duidelijk herkenbaar: de minimale besteldatum is duidelijk zichtbaar op de verpakking na de volgende leverdatum: EXP: 25.12.2024. “Door het feit dat het product gekocht is, wordt erkend dat de man verantwoordelijk is voor de resultaten van de Cups die zonder groen licht worden behaald, zonder dat er een “rosafarbene” vervulling wordt behaald”, aldus KoRo.

Jonge vrouwen zijn een stukje chocolade.
De Hersteller KoRo biedt een verscheidenheid aan chocoladepralinen. Getroffen Süßigkeiten kan een man zijn die de volledige levensduur heeft. (Symboolafbeelding) © Frank Roeder/Zoonar/IMAGO

Rückruf ook bij dm en Rossmann: Schokoladen-Spezialität kann gegen Kaufpreis zurückgegeben zijn

Voor mensen die geen cashew-allergie hebben, is het consumeren van chocolaatjes ondenkbaar. Ook andere producten vallen niet onder de Rückruf.

De “Notenboterbekers Gezouten Pistache” konden aan beide zijden van het verkooppakket worden gekocht. Als alternatief kunt u een e-mail sturen naar de klant met de vraag “KoRo Notenboterbekers Gezouten Pistache” retourneren en tevens een foto van de verpakking sturen, als de MHD wordt herkend, en de bankverbinding naar support@korodrierie.de. De koopprijs wordt dan verrekend.

Allereerst zijn de vissen goed uitgebalanceerd en is de inhoud van het materiaal ook exquisietvrij.

Gn DE bus