Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.

Meer dan 3.000 ingenieurs op AMD Technostar R&D Campus in If ruim 46.000 m²


Wie AMD (@AMDIndia) over de Kurznachrichtendienst Hier vindt u meer dan 3.000 engineers van AMD’s processors, GPU’s en Systems-on-a-Chip (“SoC’s”) voor productie en productie. Hier vind je de chips van AMD.

De campus fungeert als een uitstekend centrum voor de ontwikkeling van geavanceerde producten op het gebied van krachtige CPU’s voor computers en pc’s, GPU’s voor computers en gaming, maar ook adaptieve SoC’s en FPGA’s voor geïntegreerde toepassingen.

– AMD, Pressemitteilung –

Er zijn desktop-versies van de meest relevante games voor de Ryzen- en Radeon-series, die expliciet zijn ontwikkeld, en hier worden de volgende generaties Epyc, Radeon Pro en Instinct toegevoegd.

De AMD Technostar Campus maakt deel uit van de investering van 400 miljoen dollar in mensen in de toekomst, die zal worden aangekondigd tijdens de Semicon India 2023.

– AMD, Pressemitteilung –

Met ruim 46.000 m² ruimte op de AMD Technostar R&D Campus, inclusief een totale investering van AMD op een hoogte van 400 miljoen dollar, en in totaal 6.000 m² nieuwe arbeidskrachten en een demonstratiecentrum, qua kennis en ervaring met de producten en producten Informatie over AMD kan geleerd en gebruikt worden, zelfs in een cafetaria, waardoor het mogelijk is om ruim 2.000 medewerkers te huisvesten.

Onze vrienden zijn welkom in ons grote mondiale Entwicklungszentrum in Bengaluru. Deze investering is gebaseerd op een onderzoek naar de ontwikkeling van het waardevolle technische talent dat het land kenmerkt.

Het nieuwe ontwerpcentrum is ontworpen om de technologie en productontwikkeling in het gecombineerde AMD-portfolio en de volgende generatie hoogwaardige, adaptieve en KI-oplossingen voor de ontwikkeling van de wereld te verbeteren.

-Mark Papermaster, Chief Technology Officer, AMD –

De campus werd vandaag op 28 november geopend door Ashwini Vaishnaw, de kabinetsminister van Spoorwegen, Telecommunicatie, Elektronica en Informatietechnologie van de Indiase Regierung.AMD Technostar R&D-campus


Quelle: AMD

De leidende teams van AMD, waaronder Mark Papermaster, David Wang en Brian Amick, evenals Andrej Zdravkovic, waren lid van het gezamenlijke leiderschapsteam van AMD India en werden verwelkomd door het team.

Uw mening is gefragmenteerd!

Wie stehen Sie zu diesem Thema? Het PCGH-hoofdartikel is een grote hulp voor mijn mening in de commentaren op het rapport. Als u commentaar wilt geven, ga dan zo snel mogelijk naar PCGH.de of in het Extreme-Forum. Als u geen account heeft, kunt u zich hier zelfstandig registreren. Zie de opmerkingen over de huidige regels voor woon-werkverkeer.

Quelle: AMD
Gn DE bus