Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.

Man pleegt zelfmoord, vier familieleden in Vancouver, zeggen de autoriteiten


Een huis wordt gezien nadat vijf mensen zijn omgekomen bij een schietpartij, inclusief de schutter, in het huis in Vancouver, Washington, maandag 4 december 2023. Het Sheriff's Office van Clark County zei dat de sterfgevallen zondag een moord-zelfmoord leken te zijn .  (Amanda Cowan/The Columbian via AP) ORG ZEND: WAVAN102

De autoriteiten zeggen dat een man ervan wordt verdacht zijn vrouw, twee volwassen dochters en zijn broer dodelijk te hebben neergeschoten voordat hij zichzelf dit weekend in hun huis in Vancouver, Washington heeft neergeschoten.

Meer informatie over de man en de vier slachtoffers komt naarmate het Clark County Sheriff’s Office zijn onderzoek voortzet, maar de namen zullen pas worden vrijgegeven nadat de autopsies in de komende dagen zijn voltooid door het Clark County Medical Examiner’s Office.

Het kantoor van de sheriff reageerde zondag op een oproep voor een welzijnscontrole in een huis in Vancouver, Washington, een stad langs de zuidelijke grens van de staat en ongeveer vijftien kilometer ten noorden van Portland, Oregon.

Gn En Head