Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.

Man gedood door ‘meswond’ op parkeerplaats Kowloon was liefhebbende vader en echtgenoot, zegt familie – Boston 25 News


SAUGUS, Mass. – Autoriteiten hebben de man geïdentificeerd die is omgekomen door een ‘meswond’ op de parkeerplaats van Kowloon Restaurant in Saugus.

Patrick Kenney, Jr., 42, uit Milton werd net na 21.00 uur gevonden op de parkeerplaats van het iconische Route 1-restaurant, volgens het kantoor van de officier van justitie in Essex County.

Kenney werd met spoed naar het Mass General Hospital gebracht, waar hij korte tijd later dood werd verklaard. Het OM zegt dat de dood een ongeluk lijkt te zijn.

De familie Wong, oude eigenaren van de populaire North Shore-stapel, betuigde ook hun condoleances.

“Onze familie rouwt om het verlies van Patrick, gefocust op zijn vrouw Lauren en twee jonge kinderen, en probeert deze gruwelijke tragedie te begrijpen. Patrick was een liefhebbende vader en echtgenoot, broer, zoon en trouwe vriend voor velen. Dit is een verschrikkelijke tragedie”, zei de familie Kenney zondag in een verklaring.

“Onze gedachten en gebeden zijn bij de familie van het slachtoffer. Niets anders doet er op dit moment toe. We vragen dat mensen pas overhaaste conclusies trekken als het onderzoek is afgerond”, aldus de familie Wong.

De situatie komt minder dan twee weken nadat er op Thanksgiving-avond een ‘onaanvaardbare en walgelijke’ vechtpartij uitbrak in het overvolle Kowloon Restaurant.

Het incident wordt onderzocht door het Essex County District Attorney’s Office, de staatspolitie en de Saugus Police.

Dit is een ontwikkelingsverhaal. Kom terug voor updates zodra er meer informatie beschikbaar komt.

Download de GRATIS Boston 25 Nieuws-app voor het laatste nieuws alerts.

Volg Boston 25 News op Facebook en Twitteren. | Bekijk NU Boston 25 NewsGn En Head