Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.

Maleisië staat vanaf december visumvrije toegang toe aan Indiërs | India Nieuws


Maleisië zal schrappen binnenkomst Volgens premier Anwar Ibrahim zijn er visumvereisten voor burgers van China en India die het land vanaf 1 december bezoeken.
Chinese en Indiase staatsburgers mogen maximaal 30 dagen blijven visumvrij, zei Anwar zondag in een toespraak op het jaarlijkse congres van zijn People’s Justice Party in Putrajaya. Dit zou onderworpen zijn aan een veiligheidsonderzoek, voegde hij eraan toe.
Maleisië rekent op extra toeristen – en hun uitgaven – om de economische groei te ondersteunen. Anwar kondigde vorige maand plannen aan om de visumfaciliteiten volgend jaar te verbeteren om de toegang van toeristen en investeerders aan te moedigen, “vooral uit India en China.”
China zei vrijdag dat het staatsburgers van zes landen, waaronder Maleisië, toestaat het land binnen te komen zonder visum. De maatregel wordt van kracht vanaf 1 december en zal duren tot 30 november van volgend jaar, en zal vakantiegangers, zakenreizigers en gezinsreizigers uit die landen tot 15 dagen visumvrij in China laten verblijven.

“Situatie wordt veiliger..” EAM Jaishankar nadat India de e-Visa-diensten voor Canadezen hervat te midden van verdeeldheidGn En world