Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.

Luisa Neubauer bevordert Einstufung der Klimakrise als Haushalts-Notfall


KLimaakivist Luisa Neubauer stelt standpunten voor van de Milliardenlochs im Haushalt die Einstufung der Klimakrise als Notlage zur Umgehung der Schuldenbremse. Dit betekent dat de federale regering in staat zal zijn haar middelen te mobiliseren en dienovereenkomstig te financieren, aldus de Neubauer der “Augsburger Allgemeinen”. “Gleichzeitig ist jetzt jetzt der Zeitpunkt come, climate-change Subventions zu hinterfragen, für that we will have open money”, aldus de uitspraken van de Duitse vrijdagen voor de Future-Section.

“Beim Schutz der Menschen vor de Klimakatastrofe werd niet gespaard. Als de federale regering verantwoordelijk is voor de resultaten, zullen wij dat kunnen doen. Als we deze resultaten willen uitwissen, is dat wat we doen. Fridays for Future draagt ​​bij aan 100 miljard euro aan energie voor klimaat en veiligheid”, zegt Neubauer. “Dat is wat we een leven lang doen. Jetzt zegt zelf ook niet slecht in alle duidelijkheid, waar dat niet het geval is, ‘concrete sie.’

Lees Sie auch

WELT Auteur Axel Bojanowski

Als gevolg van de Haushaltsurteil des Bundesdrukassungsgerichts zal de Ampel-Koalition in diesem jaar neut de Schuldenbremse aussetzen. Federaal minister van Financiën Christian Lindner (FDP) kon dit ‘s nachts tijdens de Donnerstag doen. Met een overnachting voor het jaar dat de Bondsdag de leiding heeft, “zal een beslissing voor het festival in het jaar 2023 plaatsvinden”, merkt Lindner op.

Een stelle vindt zijn inhalte von Drittanbietern

Omdat u een persoonlijk belang heeft, is de kans groter dat u daarvoor wilt betalen en de verantwoordelijkheid voor uw persoonlijke gegevens draagt, maar u bent ook geïnteresseerd in de bereidheid van uw klant om deel te nemen (op dezelfde manier waarop u uw gebruikersprofiel kunt gebruiken (op basis op basis van Cookie-ID’s) en deze gebruiken). werd boos, auch außerhalb des EWR). Indem du den Schalter auf “an” set, stimmst du diesen (jederzeit brederruflich) zu. Die omfasst auch deine Einwilligung in de beste persoonlijke gegevens in Drittländer, in de VS, nach Art. 49 (1) (a) DSGVO. Meer informatie over wat u te weten komt. Tijdens uw verblijf kunt u genieten van uw tijd in de Schalter en in uw privacy.

Gn DE germ