Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.

Lufthansa: Is deze selfie een Gefahr? | Regionaal


Berlijn – U kunt een selfie maken met een zelfbeoordelingsgids van de Lufthansa-baas en de routebeschrijving bekijken!

Charles Bahr (21) ligt met zijn Kranich bij de luchtvaartmaatschappij. Dus nu, dat is het voor de komende jaren als 100 jaar in mijn leven. Er zijn premiumvaardigheden. Geniet van uw bijzondere vakantie en geniet van uw tijd met uw Porsche, reis met de bus en vlieg voorbij.

Signaalvorbild: Carsten Spohr, CEO van Lufthansa (56). Deze en een Sicherheitsmitarbeiter van Lufthansa-Chef zien de Jungunternehmer als een Gefährdung. Charles Bahr zal ook betrokken zijn bij het hacken van een personal computer en de baas van Lufthansa! Dat is alles, na een foto met een Pappaufsteller.

Business insiderzei Zuerst.

Was oorlog hartstochtelijk?

Letztes Jahr in september met de 21-jarige Unternehmer in Hamburg, met Generation-Z-Beratung erfenis wurde, sein Vorbild Carsten Spohr zufällig im Flieger.

Bahr zu BILD: „Ik was erg blij met mijn ervaring en was er al 100 jaar blij mee met de vlucht van een luchtvaartmaatschappij.“ Ik zou graag willen weten dat je niet geïnteresseerd bent en dat je er blij mee bent, daarom lezen we verder over het.

En meer: ​​“Ik ben erg blij met mijn foto’s, er zijn veel foto’s, en er zijn foto’s in overvloed. Dat is geweldig, maar je kunt er wel mee van je foto genieten.” De boodschap die Charles naar Lufthansa-Herz stuurt: “Ik leef in het moment in het onderste deel van mijn leven, als er maar één van mijn zorgen kan komen, dan zal zo’n man dat doen Het gaat altijd goed.” En zorg goed voor jezelf.”

De enttäuschende Begegnung ging Bahr nicht aus dem Kopf. De ervaring staat op LinkedIn. Geniet van je foto met een geweldige levensfoto met de CEO van Lufthansa en fotografeer jezelf bij de Lufthansa Check-in op de luchthaven van Berlijn: “Der Beitrag erreichte in 24 Stunden 250.000 Impressionen.”

Ik ben LinkedIn-Beitragt der Jungunternehmer von Seiner Begegnung mit dem Lufthansa-Boss, 5 Tage später wurde Charles Bahr vom Sicherheitschef bij de politie in München gemeld

Ik ben LinkedIn-Beitrag der Jungunternehmer von seiner Begegnung met dem Lufthansa-Boss

Foto: privé

Was een typische LinkedIn-ervaring in deze tijd, waarbij Carsten werd aangesproken. De veiligheidsagent Daniel Lehner vom Lufthansa CEO zei Charles Bahr in de naam van Carsten Spohr nach diesem Post an. Er zal voldoende informatie beschikbaar zijn over Jungnternehmer.

Wie is die Anzeige?

“Ik weet het niet. Ik kan niet meer programmeren en ik ben ook geen hacker. Ik heb een lange termijn gehad met de Lufthansa-wegen TikTok en ben er blij mee, dat is een klein veiligheidsvoordeel.” Het is een genoegen. Der „ Spiegel” bericht, dat Carsten Spohr davon over oorlog ging.

Ben Berliner Flughafen

Am Berliner Flughafen hield de politie tegen van de Jungunterehmer Kurz, er is duidelijk zicht op de Pappaufsteller. De balken liggen in de fotomachine

Foto: privé

Het veiligheidsprobleem: De man met de QR-code van de instapkaarten onder het vluchtnummer kon verstandige gegevens verstrekken over welke vlucht, adres, telefoonnummer en e-mail werden abgerufen. Laut dem Message vom „Spiegel“ wurre Spohr selbst davon betreffende, Fremde erlangten Daten von ihm.

Ziet de Lufthansa Charles Bahr als Täter?

Einschüchterung in Frankfurt

Drie dagen na het nieuws zullen er in een privésituatie in Frankfurt am Main duidelijke gesprekken plaatsvinden tussen de veiligheidsagenten Daniel Lehner en Charles Bahr. De Jungunterehmer had op een trommel gebeten, dus het is duidelijk dat de Lufthansa Chief niet is gehackt of gebruikt.

Bahr zu BILD: “De bijeenkomsten die in een film werden gehouden, waarbij mijn hand in een hoesje zat, waren sollten geen Überzeichnungen toegestaan.”

BILD ligt het gespreksprotocol van de bijeenkomsten op 12. December door Charles Bahr. Der 21-Jährige hat den Halt eidesstattlich versichert. Als de man de volgende stap zet, is de stomerij in de woning mislukt.

Daniel Lehner zegt: “Ik sta al een hele tijd op de zwarte lijst en dat was mijn leven. Ik kan hier ook over Flugverbot spreken.”

Begrijp Charles Bahr altijd dat er geen autoriteit is. Er is nu een gevoel van veiligheid en geborgenheid met behulp van “Lufthansa-Memes” in een WhatsApp-groep, wat leuk is.

Carsten Spohr is sinds 2014 president van Lufthansa AG

Carsten Spohr is sinds 2014 president van Lufthansa AG

Foto: Marcus Brandt/dpa

Op BILD-Anfrage sich Lufthansa in de Vorwürfen nicht. Daniel Lehner beantwoordt de vragen aan de telefoon met: “Ik ben een kerstman.”

Merk: Obwohl Charles Bahr von der Lufthansa als Gefährdung für de Firmen-Boss gesehen, wurde zu een Lufthansa-Taufe im Mai dieses jaren eeningload, wo auch Spohr zu Guest war.

Bahr: „Ik denk, ik denk dat ik een goede luisteraar ben met mijn LinkedIn-commentaren, de Reichweite en de Pappaufsteller hebben verärgert habe en die eeninfach verssuchen, mich in irgendeiner Art und Weise einzuschüchtern. Was zum Teil ook funktioniert hat, da I meinen Beitrag gelöscht habe.”

Der Jungunternehmer is zeker, dass das verfahren kaal eengestellt wird, da keine Beweise vorliegen – bis auf Witze in eenner WhatsApp-Grouppe: “Ik ben nu blij, dat ik geen Flugverbot-bekomme heb, die Marke Lufthansa liebe ich trotzdem.“

Een dieser findest du Inhalte op YouTube

U kunt uw YouTube en andere sociale media gebruiken om met hen te communiceren en gebruik te maken van uw sociale zekerheid.

Gn DE germ