Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.

Lotto-König Chico: Kontostand – Fans konden niet fassen, wat heb je gehoord?


Er is de beste Lotto-winnaar van Duitsland. Rund zehn Millionen Euro räumte Kürsat Yildirim, besser kannt als Chico, in het jaar van de Lotto ab. Omdat u in Sauce en Braus in Dortmund woont, kunt u genieten en ‘s nachts een luxe ervaring beleven.

Met Ferrari, Porsche, Gucci of Rolex ging Chico op een enorme shoppingtour. Geen wonder, dat is wat er gebeurde, dat is het resultaat van de ehemalige Kranfahrer met de misdaadgerelateerde gevolgen. Ja, Chico werd verraden, die miljoenen kinderen achter zich liet.

Lotto-König Chico: “Ik ben er niet blij mee”

Ik ben signaalgever Freundin Candice Newgas blokkeert de Dortmunder Lotto-Millionär op de Frage eines Fans nach seinem Kontostand zunächst ab: “Über Geld save man nicht” – vóór Chico anfängt, über Geld zu Reason. Er zal 6,7 miljoen euro worden geïnvesteerd in auto’s en onroerend goed. Beide zien eruit als Chico als een solide Wertanlage.


Ook interessant: Na de mega-investering – jetzt lässt Lotto-König Chico mooie uitzichten


En laat ons weten dat het compleet is. “Ik geniet er niet meer van”, zegt het nieuwe Dortmund en zal er in detail meer over te weten komen. Maar als het een Eingemachte is, wordt Chico nachtelijk zensier. Ein Piepen übertönt seine Angaben darüber, die Geld daar viel bis zu seinem Lebensende noch monatlich ausgeben önnte, ohne zu gehen.

U kunt het gratis nieuws uit het Westen in handen krijgen.

WhatsApp-kanaaloverzicht

Chico setzt op andere Währung

Viele-fans zijn geïrriteerd door de Zensur: “Wat was het probleem?” hij roept. Een ander kan dit doen, zelfs als Chico een ander stel is, maar de een zou het nooit vergeten: “Waar wordt de Summe überpiept? Je hebt gezegd dat je voor de maand van het jaar 25.000 euro krijgt”, vraagt ​​de fan om een ​​nieuw bezoek van Dortmund.

Chico zorgt er immers voor dat alles klaarstaat, zodat u niet hoeft te wachten tot de Jackpot arriveert. Daar vindt u uw vrienden en familie in uw onroerend goed. En als er sprake is van een zekere populariteit, maar ook van meer belangstelling voor de media en een bredere blik op de wereld. En alle zware tochten, speel Chico natürlich op andere Lotto. En dat is het, er zijn een paar Mal die klapten…


Meer thema’s:


>> Anmerkung der Redaktion <

Glücksplay kan geweldig zijn. Als u met de spellen te maken krijgt en ermee omgaat voor andere persoonlijke problemen, kunt u ook ernstige problemen krijgen met uw spellen. Dit betekent dat er geen behoefte is aan spontanere vrijetijdsactiviteiten, zonder het risico van spelen zonder na te denken over functies als het vermijden van angst, paniek, depressie en andere negatieve gevolgen die met problemen gepaard gaan.

Wer denkt dat er een spiritueel gevoel van kennis van je mannen is, zowel de man die gehecht is aan de muss, kan zichzelf holen. Neem dan gratis en anoniem contact met ons op via de hotline 0800/1372700. Meer informatie over bzga.

Gn DE enter