Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.

Lance Stroll na Unfall bij Formel-1-GP in Suzuka bij Start

[ad_1]
Lance Stroll na Unfall bij Formel-1-GP in Suzuka bij Start

Daarna is het ongeval in Singapore de kans voor Lance Stroll voor de Formal 1 Race in Japan. “Ik voel me goed”, zei Stroll op de Donnerstag in Suzuka. “Die Jungs heeft een goede baan gekregen, das Auto wieder zammenzubauen.” De 24 jaar die in dezelfde periode verstreken in de kwalificatie zum Großen Preis von Singapur verloren de controle over de seinen van Aston Martin.

De Wagen schlug met meer kracht in de Streckenbegrenzung van de gegen Stadtkurses een en wurde zurück auf de Strecke geschleudert. De verbindingen tussen de cycli en de helften van de cycli werden verminderd of vernietigd. Wandel vóór de start van de Grand Prix.

“Dat is het ergste, dat is Lance die oké is na weer een flitsende Unfall op Samstag”, zei Aston-Martin-Teamkollege Fernando Alonso. “Wij waren bereid op te geven.” Aston Martin werd eerste in Dieser Saison punktlos in Singapore. De rennstall kämpft als actieve WM-Vierter een bessere platzierung in de konstrukteurswertung, die Millionen en Prämien binnenbracht. Ferrari hoed 48 Punkte mehr, Mercedes sogar 72.

Lance Stroll na Unfall bij Formel-1-GP in Suzuka bij Start

[ad_2]

Austria News