Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.

Lacht prinses Kate om die Sorgen?


Na “Endgame”-Enthüllungen Lacht prinses Kate om die Sorgen?

30 laechelt prinzessin kate die sorgen weg 3 2 spoton article 1056929

Prinses Kate is aanwezig bij haar Royal Variety Performance in Londen.

© afbeelding afbeeldingen/PA afbeeldingen

Bij beide Royal Variety Performances kreeg prinses Kate een nieuwe Anguiligungen im Enthüllungsbuch “Endgame” ein Lächeln auf.

Een reis, wie kent de Britse Royals: Beide Royal Variety Performance in Londen zijn met Prins William, 41, en Prinses Kate, 41, niet genoemd, maar met het Enthüllungsbuch “Endgame” is meer informatie over de situatie in het Koninklijk Huis bewaard gebleven. . Foto’s van het evenement, beide verzameld tijdens de Royal Variety Charity Spend, zeiden allebei dat ze lachten om de vreugde van hun geschenken.

Overeinstimmenden Medienberichts negeert de Royals Fragen rund een nieuwe Buch des Royal-Experten Omid Scobie, 42, als Vertrauter van Williams Bruder Prinz Harry, 39, en dessen Ehefrau, Herzogin Meghan, 42, verguld. In “Endgame: Inside the Royal Family and the Monarchy’s Fight for Survival” hebben we het nog steeds over onze persoonlijke macht tussen koning Charles III, 75, en zijn zoon William, die ook het verhaal van Kate en Meghan deelde.

Als de boeken in Nederland worden verkocht, kan het zijn dat de opmars van de koninklijke familie is begonnen, rekening houdend met de hoge macht van Prinz Harrys en Herzogin Meghans Sohn Archie, 4, voordat de heer Geburt zich heeft geamuseerd. Entsprechende Vorwürfe hatten Meghan en Harry 2021 in Interview met Oprah Winfrey, 69, öffentlich gemacht, ohne the Names of Familienmitglieds zu nennen.

Royale gasten voor William en Kate

Ze woonden bij Prinz William en prins Kate en kroonprins Victoria von Schweden, 46, en hun Ehemann, Prinz Daniel, 50, ingeladen. Van het programma naar het andere van de Britse zangers Rick Astley, 57, van de Musik-Ikone Cher, 77, en van de Zweedse zangers Zara Larsson, 25.

Laat Kate en William zorgen voor de Zweedse Royals in Schloss Windsor. Dit is een gedeelde foto van de koninklijke familie hier aan de andere kant van Instagram, zodat je je gevoelens kunt delen met Victoria en Daniel. Beiden zullen op 29 december klaar zijn na ons officiële bezoek aan Groot-Brittannië. Morgen reizen we naar een nieuw semester aan de Cranfield University en de Zweedse Kerk in Londen.

spot op nieuwsGn DE enter