Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.

Laatste oorlogsnieuws tussen Israël en Hamas: Israël breidt grondoperaties uit nu het dodental in Gaza de 15.800 overschrijdt


Het Israëlische leger zei dat het maandag honderden locaties in de Gazastrook heeft aangevallen terwijl het zijn grondoperatie tegen Hamas uitbreidt naar elk deel van de enclave. “We zijn dicht bij de voltooiing van die missie in het noorden van Gaza”, en troepen zijn verwikkeld in “hevige gevechten”, vertelde een woordvoerder van de Israëlische regering maandag aan verslaggevers. Nu de vijandelijkheden na een pauze van een week worden hervat en Israël zijn operaties naar het zuiden uitbreidt, blijft het dodental stijgen en worden veel burgers die eerder in het conflict ontheemd zijn geraakt, opnieuw gedwongen te vluchten. Bijna 1,9 miljoen mensen in Gaza zijn intern ontheemd, wat overeenkomt met 80 procent van de bevolking, volgens maandag vrijgegeven VN-cijfers. Hulpgroepen en Palestijnse families zeggen dat kaarten die door Israël online zijn geplaatst en die hen naar ‘veiligere’ gebieden leiden, verwarring zaaien omdat ze geen specifieke informatie bevatten, of omdat die gebieden overvol zijn of worden aangevallen.

Gn En Head