Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.

Kylian Mbappé keert met elfde doelpunt terug bij PSG tegen Newcastle United: Empörung über Schiedsrichter-Entscheidung


De laatste minuut van de avond: Kylian Mbappé speelt de Ball Tino Livramento in Strafraum an die Brust. Von Dort was abgelenkt in de linker Unterarm des Newcastle-Verteidigers. Na het bekijken van de videobeelden wordt Szymon Marciniak op de handelsmeter gescheiden.

Je kunt geen genoeg krijgen van de Elfmeter, maar je kunt niet wachten tot Parijs met de achterkant van je muren een show in Dortmund speelt en je nog meer kunt genieten van de Achtfinales.

Die Entscheidung von Marciniak, der das WM-Finale in Qatar 2022 leitetetetetete voor Entsetzen. “Het is een vreemde nacht in Parijs. Dat is unglaublich. Muss man dazu was sagen?”, zei “Prime Video” – Expert Matthias Sammer.

Entsetzen in Engeland: ‘Het is jammer’

Ex-Milaan ster Ricardo Montolivo accepteerde het geschenk “een geschenk” voor Parijs. In Engeland waren deze reacties niet Duitser. “Newcastle wird in Paris beraubt”, schreef de Zeitung “Daily Mail”. “Durch solche Entscheidungen wird das Spiel getötet. Es ist eine Schande”, was de titel van “Sun”.

Ook voor “Prime Video”-Schiedsrichter-Experte Lutz Wagner was Marciniak daneben. “Für mich wäre moresplayen die bessere Entscheidung gewesen, da der Spieler zwar den Ball and the Hand bekommt, dabei aber aber een natuurlijke bewegung macht”, zei de voormalige scheidsrechter.

De onbetwiste betrokkenheid is diplomatiek. “De Entscheidung is voor ons erg onduidelijk, het is een kwestie van bisschen billig”, zei Alexander Isak, Torschütze zum 0:1 van Newcastle.

Trainer Eddie Howe is beter bekend met “TNT Sports” op de radio: “Ik weet niet zeker wie de bal is in een live situatie bij mij thuis. Ik ben niet zeker van deze situatie. Iedereen een gelukkig leven.”

afbeelding

Müller-Debatte bij FC Bayern: Tuchel was Duits

Gn DE Sports