Skip to content


KSI verspilde geen tijd met het verslaan van zowel Jake Paul als Tommy Fury na hun gevecht in Saoedi-Arabië, en stond erop dat hij beide jagers kon verslaan.

In een rommelige ontmoeting kwam Fury, de jongere broer van WBC-wereldkampioen zwaargewicht Tyson, als beste uit de bus en won met split decision.

Getty

Fury maakte een emotionele indruk nadat zijn overwinning was bevestigd

KSI barst in lachen uit als hij Jake Paul en Tommy Fury als ’trash’ bestempelt en zegt dat hij ze allebei zou ‘vernietigen’

Getty

Zowel Fury als Paul hebben gesuggereerd dat ze dingen terug zouden kunnen draaien, iets waar KSI geen fan van zou zijn

Fury controleerde het gevecht vanaf het begin, maar hij dreigde het weg te gooien toen zijn Amerikaanse tegenstander hem neerhaalde in de laatste ronde.

Er was een blijk van respect tussen zowel Paul als Fury na het gevecht, en ze plaagden het vooruitzicht van een rematch in de toekomst.

Maar het lijkt erop dat YouTuber KSI zijn pay-per-view niet zal krijgen voor de mogelijke herkansing, aangezien zijn opmerkingen de hele zondagavond suggereren dat hij vindt dat de kwaliteit van de wedstrijd veel te wensen overlaat.

Eerst maakte KSI grapjes over Paul’s ringwalk, waarbij hij herhaaldelijk op en neer op de grond stuiterde, voordat hij naar de ring ging.

“Jake Paul probeert (sic) mijn bounce lmao te kopiëren”, tweette KSI. “Het grappige is dat hij geen idee heeft wat hij ermee doet.”

Toen het gevecht zijn slotfase inging, twitterde KSI: “Eerlijk gezegd zou ik zowel Jake Paul als Tommy Fury vernietigen (emoji van het huilen van het lachen).”


En toen de overwinning van Fury was bevestigd, plaatste KSI een video op zijn sociale media waarin hij zei: “Yo! Ahhh let niet op mij, gewoon roken op dat Jake Paul-pakje! Eerlijk gezegd, Jake Paul – rotzooi! Tommy Fury – afval!

In een latere video voegde hij eraan toe: “Jake. Zie je het probleem met jou man, de reden waarom je verloor, is omdat je geen Prime dronk schat! Ik blijf winnen, ik blijf winnen b****.”

KSI, die een record van 4-0 heeft, waaronder een overwinning op Paul’s oudere broer Logan, heeft duidelijk gemaakt dat hij vastbesloten is om de 26-jarige te verslaan.

“Mijn einddoel is om tegen Jake Paul te vechten, hem knock-out te slaan en zijn hele reis te beëindigen”, vertelde KSI in augustus 2022 aan talkSPORT.

KSI barst in lachen uit als hij Jake Paul en Tommy Fury als ’trash’ bestempelt en zegt dat hij ze allebei zou ‘vernietigen’

KSI doet zaken met Logan, maar wil Jake nog steeds knock-out slaan

“Ik wil hem voor eens en voor altijd het zwijgen opleggen en iedereen laten zien hoezeer hij een oplichter is als het gaat om deze hele YouTube-boksscène.

“Ik had het gevoel dat ik meer moest doen. Ik kon niet zomaar tegen Swarmz vechten, ik moet echt van de ringroest af en ik denk dat ik in zekere zin een Jake Paul ben en daarom dacht ik dat ik op dezelfde avond zowel tegen een pro-bokser als tegen Swarmz zou vechten gewoon om mezelf echt tot het uiterste te drijven.

“Ik wil iedereen laten zien wat ik kan, mijn uithoudingsvermogen tonen, mijn werkethiek tonen en iedereen laten zien dat ik deze boksscène serieus neem.”

Wedaanbieding van de dag

talkSPORT INZET: Zet £ 10 in Ontvang £ 30 aan gratis weddenschappen* – EIS HIER OP

Algemene voorwaarden: 18+ Opt-in, inzet £10+ tegen odds 2.00+, in 7 dagen. Geen uitbetaling. Ontvang 3x £ 10 gratis weddenschappen op geselecteerde evenementen. Bonussen van 7 dagen vervallen. Alleen kaartbetalingen. Klik voor algemene voorwaarden. BeGambleAware.org | Gelieve verantwoord te gokken

BEKIJK HIER MEER GRATIS INZETTEN