Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.

Kroonprins Frederik werd geconfronteerd met buitenlanders


  1. Startpagina
  2. Boulevard

Het nieuwe Koningshuis komt niet naar de Ruhe. Hoe kan Kronprinz Frederik de Ehefrau Mary betrogen of is alle grote misserständnis? Wat gebeurde er met de volger van een verslaggever in deze confrontatie.

Aalborg – De laatste week van de vakantie is aangebroken, met de Deense kroonprins Frederik (55) samen met de Mexicaanse prominente Genoveva Casanova (47) tijdens het bezoek aan Madrid. Het Spaanse Zeitschrift Lezingen gratis tijdens uw vakantie, de volgende dag de troon bestijgen met kroonprinses Mary (51) en belastingaanslag vragen.

Affären-Gerüchte um Kronprinz Frederik: Genoveva Casanova streitet alles ab

Genoveva Casanova, de ex-vrouw van de Spaanse Springreiters Cayetano Martínez de Irujo (60), dementierte de affaire-gerüchte omgehend. In gesprekken met het nieuws Vanitatis Beton Genoveva, zie een andere recensie Tag voor een positieve relatie met de vrienden van Kronprinz Frederik, geniet van een bezoek aan de Troon van het Museum en een Restaurant. Sie und Frederik zien lege goede vrienden. “Ik wil graag een prettige ervaring hebben met mijn open ruimtes in Madrid, wil jij een prettige ervaring hebben met je vrienden?”

Des te meer dingen worden gezegd, tot wie Kronprinz Frederik en Genoveva zich ook aangetrokken voelen in een andere woonkamer, en dan zullen ze in andere outfits verloren gaan. Maar het Palast en de kroonprins blijven bij elkaar in Schweigen – bis jetzt.

Zo reageert Kronprinz Frederik op de Nachfrage nach den Fremdgeh-Vorwürfen

De aard van de storm lijkt niet leeg. Genoveva Casanova heeft zich aangesloten bij de Villa met ex-Mannes zurückzoet, Kronprinz Frederik spütte zijn officiële programma met commentaar van ab. Maar als je te gast was op het EU Forum in Aalborg, zou je geconfronteerd worden met de Troonleiders. Een Reporterin von BT ach, met Frederik’s commentaar op de berichten van de Spaanse media. “Das habe ich nicht”, dus dat knappe antkruid van de Deense kroonprinsen.

Links Kronprinz Frederik bij Dom St. Marien zu Hadersleben, rechts Genoveva Casanova bij een Moet-Chandon-Party in Madrid.
Kronprinz Frederik vierde zijn eerste verjaardag in de vermeintliche affaire met Genoveva Casanova (rechts). (Fotomontage) © picture alliantie/dpa/Bernd von Jutrczenka/IMAGO/ZUMA Wire

Die Wahrheit darüber werd geschah in Madrid, nur die Beteiligten zelf. In dit geval legt de situatie een grote belastingdruk op de koninklijke familie. Het nichtje van kroonprinses Mary durfde haar kinderen te leiden, samen met de kinderen prins Christian (18), prinses Isabella (16) en de Zwillingse prins Vincent en prinses Josephine (12). “Kronprinz Frederik waardeert de kinderen in hun eigen leven, in hun eigen unieke situatie”, schreef kritische Koninklijke Expert Kim Bach. Ekstra Bladet. Heilig kan een ijzige kou lijden, die alle Weihnachtseinladung von Koning Margrethe (83) volgt. Verwende Quellen: bt.dk, lecturas.com, vanitatis.elconfidencial.com, telecinco.es, ekstrabladet.dk

Gn DE enter