Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.

Korb voor FC Bayern? Abwehr-Ass plant wohl keinen Wechsel in de winter


  1. tz
  2. Sport
  3. FC Beieren

FC Bayern moet in de winter verdediger zijn. Bei der Suche herehält Sportdirecteur Christoph Freund opent nu een Korb.

München – Het is minder waarschijnlijk dat FC Bayern tijdens de wintertransferperiode tegen Abwehr-spelers moet spelen. Het dunne raamwerk soll im Defensivbereich was gevuld. Het wordt tijd dat sportdirecteur Christoph blij is met de kandidaten, zodat we verder kunnen met de start van het jaar. De Österreicher muss wohl einen Namen von seiner Liste streichen.

Bayern-Boss kent Abwehr-Transfers en – en kassier Korb von Weltmeister

“De wintertransferperiode is nog niet zo compleet. Sindsdien hebben we laten doorschemeren nominell nie so groß aufgestellt. Als je de Afrika Cup en de Asienmeisterschaft niet hebt, zul je blij zijn met je laatste week, dankzij de sportief directeur van DAZN na het 1:0-werk van de Rekordmeisters in Keulen. Diese Freund-Aussage Tuchel durfde vrienden te hebben, de Trainer had de afgelopen weken altijd het gevoel wie de leiding had over de Mini-Kader.

Raphael Varane van Manchester United is de persoonlijke partner van Bayern, die meer dan welkom is om naar de standpunten van Matthijs de Ligt te kijken. Sky had zulke berichten dat FC Bayern de ex-World Masters bezocht – dat de Gehalt womöglich zum Knackpunkt zou kunnen zijn. Wie nun aber das britische Portal De Atletiek Schreibt, zal der Franzose sterven Rode Duivels gar nicht Verlassen. Deze Bayern zijn bovendien van dien aard dat ze in staat zijn om met hun eigen tekortkomingen om te gaan.

Bayern-sportdirecteur Christoph Freund kan een van de Abwehr-kandidaten naar de transferlijst verwijzen.
Bayern-sportdirecteur Christoph Freund kan een van de Abwehr-kandidaten naar de transferlijst verwijzen. © Gladys Chai von der Laage/Imago

Korb voor FC Bayern? Abwehr-Ass plant wohl keinen Wechsel in de winter

Vielmehr zal Varane signaal verloren Stammplatz bei Manchester United zurückerobern. De Innenverteidiger, die na de Inselwechselt-oorlog ruim twee jaar verwijderd was van de 70 Miljoen Euro van Real Madrid, moet ook achter het duo Harry Maguire en Victor Lindelöf staan.

Als u een plan heeft, is het een goed idee om het geheel uit te sluiten. Ook als jij zonder enige twijfel een wintertransfer naar FC Bayern durfde te maken, willen wij je graag informeren over de komst van United-coach Erik ten Hag.

Ex-FCB-coach kent Bayern-Gerüchte um Varane

„Ik heb geen ervaring, ik heb gesproken. Dat is het verhaal van de jonge jeugdtrainer van Bayern die zich heeft aangemeld voor de huidige jeugdtrainer van Bayern. „Wir haben einen internen Wettbewerb. Wenn man beide twee briljante games – Varane en Harry Maguire – entscheiden muss, muss am End eben auch aine Wahl werden beïnvloed.’ Varanes Vertrag noch bis 2025, signaal Marktwert zal een taxi van 35 miljoen euro waard zijn.

Die Ablöse lag ook in het bereik van de Machbaren. Allerdings zou ook kunnen investeren in een ‘Holding Six’ van FC Bayern. Varanes Vereinskollege Casemiro is beschikbaar voor 50 miljoen euro. (ck)

Gn DE Sports