Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.

Klimaatoverlegvoorzitter sich zu Unrecht am Pranger


29 november 2023 13:50 uur

Bericht: Deutscher Rückgang der Abholzung im Amazonasgebiet

De analyse van de Amazone-regenwouden is een volledige analyse in de loop van het jaar. Sinds 1 januari en 8 november, sinds de vreugde van het bos in het Amazonegebied in 9117 quadratkilometers, was het een reis van 55,8 tijdens de dag van de gleichen Zeitraum im Jahr 2022 entspreche, hier is de dag van dienst in een analyse van de gemeenschappelijke bosbeheerprogramma’s Amazon Conservation (MAAP), de Nachrichtenagentur Reuters vorlag. Brazilië, Colombia, Peru en Bolivia zullen tijdens hun hele reis naar bosverrukkingen genieten.

“Deze data laten zien dat er geen richtlijnen zijn voor het Amazonegebied”, zegt Matt Finer, Ökologe en directeur van MAAP. Er is een transitie voor die regio, die voor het einde van de klimaatstijgingen en afscheiding. De algehele impact is nooit hetzelfde in Puerto Rico, maar pas sinds het begin van de satellietontwikkeling in januari 2019.

Analisten zijn verantwoordelijk voor de grootschalige overwegingen van de strengere milieuregels in Brazilië – inclusief de grootste regenwouden ter wereld – onder president Luiz Inacio Lula da Silva, op maandag 1 januari. Signaal Vorgänger Jair Bolsonaro hatte die Abholzung für Bergbau, Viehschik en andere Zwecke befürwortet.

Gn De hed