Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.

Klimaatactivisten lassen in Potsdam voor vliegreizen


In Potsdam hebben de klimaatactivisten van de groep „The Tire Blusers“ gedurende de nacht tijdens de Autoreifen de lucht in de lucht kunnen verzamelen. Bij de betrokken politieagenten waren ongeveer 100 voertuigen betrokken. Ein Zeuge hatte um 4.15 Uhr in der Templiner Vorstadt meer Auto’s met lekke banden Reifen merkte het op en de politie begrijpt het. Zorg ervoor dat de kosten van de verwerking niet zo groot zijn dat de einsatzkräfte geen tatverdächtigen is. “Schwerpunkte bildeten sterven Templiner Vorstadt, der Brauhausberg, de Innenstadt as well as die Brandenburger Vorstadt”, teilte de Polizeidirektion West mit.

En de getroffen auto’s zijn hun eigen Flyer van de Groep: “Ze waren zich hiervan niet bewust, maar ze zijn niet persoonlijk. Het is geen ervaring, ook al is het een auto“, staat er onder de titel „Achtung – Ihr Spritfresser ist tödlich“. „Ze hebben veel energie om zich te verplaatsen, ook al zijn ze sterk genoeg om te bewegen rond, zodat ze gemakkelijk kunnen reizen, met betere transportmogelijkheden“, zei hij. Es handelt naar zijn eigen wensen in het laatste jaar van zijn kunst in dat jaar in Potsdam. Beide vorige Fällen waren voorzien van Flugblätter en de Autos.

Staatsschutz ermittelt

De afdeling Bescherming van de Staatspolitie heeft bovendien rekening gehouden met de gevolgen van de Sachbeschädigungen. De Ermittler gehen von een Zusammenhang met de früheren Taten aus. Zuletzt hatten Aktivisten Anfang November in Babelsberg die Luft aus Autoreifen gelassen. Degene die beiden het geluk hebben om een ​​eigen bezit te hebben, of Automarken im Visier. „Vielmehr richt sich der Angriff offenbar gegen Vehicle, die sicht des oder der Täter viel Treibstoff verbrauchen“, teilte de Polizei mit. Zur Höhe des möglicherweise entstandenen Saksen kon noch Angaben worden toegestaan.

Hinweise, die in Zusammenhang met de Taten stehen, nimmt de Polizeiinspektion Potsdam onder het Rufnummer (0331) 5508-0 entgegen. Ook kan gebruik worden gemaakt van het Online-Hinweisformulier onder polbb.eu/Hinweis.

“The Tire Extinguishers” opereert anoniem en als een internationaal actieve groep. Op uw website kunt u naar de Ablassen van de Luft uit Autoreifen gaan. Meer informatie over de goedkeuring van de goedkeuringspapieren vindt u hier. De groep die in Groot-Brittannië woont, is verantwoordelijk voor het klimaat, de gezondheid en de veiligheid van het milieu.

Gn DE germ