Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.

Klimaat: 60 miljard euro fehlen – ThyssenKrupp Steel will Kanzler-Gipfel – Nachrichten – WDR – Nachrichten


‘We gaan het niet redden, maar Duitsland is niet meer veilig’, sagte der Vorstandsvorsitzende von ThyssenKrupp Steel, Bernhard Osburg, in Duisburg. Volgens de werkingsprincipes die plaatsvonden in de notulen vóór de stichting werd voor een investering van 800 miljoen euro in modernere structuren gezorgd. Maar uiteraard werd de Panne getroffen door de financiering van het thema Klimaat en Transformatiefonds.

ThyssenKrupp Staal te koop in Duitsland

De kern van de steden in Karlsruhe is daarom klaar om krediet te ontvangen voor deze fondsen, evenals het huidige bedrag van 60 miljard euro. En zij zijn verantwoordelijk voor het klimaatbeschermingsproject en het milieu voor de industrie.


Bernhard Osburg, chef-kok von Thyssen-Krupp-Steel | Bildquelle: foto alliantie/dpa/Jonas Güttler

ThyssenKrupp Steel in Duisburg heeft zijn eigen problemen. De onderliggende onderdelen kenmerken zich door grote hoeveelheden en constructieve constructie met veel historie – vanwege de groene productie met materialen uit water. En toch zitten we nog steeds in hetzelfde jaar waarin de Duitse federale overheid niet verantwoordelijk is voor de bouw van ThyssenKrupp Steel, wat betekent dat andere belangrijke Gelders voor de bouwkunde verdwenen zijn.

Het is belangrijk om te weten dat de CEO van Osburg verantwoordelijk is voor zijn milieubescherming. Dat is een ontwikkelingsprogramma, dat wil zeggen dat de industrie in klimaatvriendelijke oplossingen investeert, waarvan de Anschaffung eerstdaags niet geboren zal worden. Tijdens uw bezoek aan Osburg in Gefahr leert u immers eerst meer over de branche.

Scholz zal blijven groeien

Deshalb voor Osburg jetzt een „Transformationsgipfel“. Daarna zullen we blij zijn met de Bund, Land, Environment en Gewerkschaften nach Lösungen suchen. Durf alleen te zijn met de bondskanselier, lid van de ThyssenKrupp Steel Leader. Het thema is erg leuk, het wordt altijd herinnerd in de klimaatbeleidsziel van het land.

Unsere Quellen:

Über dieses Themaberichten die we verschijnen in de WDR 2-Nachrichten ben 20.11.2023

Gn DE germ