Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.

Kandidaten zorgen zelf voor hun Patzer


Dominik Stuckmann en Ron Bielecki werden genomineerd door Iris Klein.

Dominik Stuckmann en Ron Bielecki werden genomineerd door Iris Klein.Afbeelding: zaterdag 1

TV

Imke Gerriets

Ben 4. Deze maand zullen we de grote finale van “Promi Big Brother” statt ontdekken. Daarna en daarna verlaat de Belofte de Container. Iris Klein, Dominik Stuckmann en Ron Bielecki waren genomineerd in de Aktuellen Live Show. Voor de grootste interacties, vooral Iris emotioneel. Dit zijn allemaal zaken die nog niet mogelijk zijn in de nominatie – je krijgt meer informatie over de drie grote Schicksalsschlägen. “Nu ik 22 jaar familielid ben met twee kleine kinderen en een gelukkig gezin, ben ik binnenkort gelukkig bij Dilara Kruse.

Ihrer Tochter Jenny Frankhauser zu erzählen, vanwege het verlies van mensenlevens, met een speciaal hart: “Het kind wordt geleid, het is nog steeds een prachtig getallenhart. Het is zo krachtig.” Ik ben tenslotte blij met het leven van Peter. ‘Dat was een flink aantal. Je was drie en ik was hoffelijk, ik was verdomd goed. Je kon niet beter zijn,’ zei ik. In uw herfst kunt u de Live Show bijwonen met een geweldige ervaring. Dat is de eerste persoon die niet op de exitlijst staat.

Watson is beschikbaar op WhatsApp

Kijk eens op Whatsapp en Instagram: de Watson Update! Deze informatie bezorgen wij u via Whatsapp bij de Watson Highlights of the Days. Nur einmal pro Tag – geen spam, geen blabla, geen sieben links. Versprochen! Wil je op de hoogte blijven van Instagram? Hier vindt u het beste uitzendkanaal.

Ron Bielecki moet de container verschepen

Big Brother zei dat ze allebei waren genomineerd door Dominik Stuckmann en Ron Bielecki: “Waren we in staat om meer Zuschauer te krijgen? Moesten we ze kunnen inpakken en weggooien? Ron, je zou je nominatie moeten vieren. Het zou zo zijn leuk om die Zuschauers Gerettet te hebben. Is dit geduld heute erschöpft? Heute retten die Zuschauer dich nicht mehr, Ron. Blijf veilig in de container tijdens je verblijf, want je bent naar binnen gezogen.”

Het is dus duidelijk dat de YouTuber tot het einde zal kunnen genieten van de “Tornado”-Trinkweise en de spannende feesten die tijdens “Promi Big Brother” zullen plaatsvinden. Ron is trots op zijn andere beloften en succes: “We zullen plezier hebben met het feest.” Moderator Marlene Lufen was aanwezig in de reacties hieronder. Dit is wat ik zei:

“Ik moet mijn hele leven leven, ik heb mijn leven geleefd en ik heb het gehad. Je bent een geweldig persoon, je bent erg blij met ze, je bent het meest bezorgd over de mensen die bij je komen wonen, en jij bent gepassioneerd over je leven. Letzten Mal maar nicht gericht. Was für ein Gefühl hast du gerade?”

Der 25-Jährige erklärte: “Ja, zo is het leven. Het is super geweldig.” In de mantelzak van de Moderatorin veld direct een bier. Dazu zei: ‘Het spijt me, Davon is niet de leider, maar je zult de Zuschauer nooit vergeten.. Ik wil graag een leuke ervaring hebben tijdens de kijkervaring en genieten van een horloge met een tornado.” Onthoud: als u zich “Tornado” herinnert, kunt u tijdens het gebruik genieten van de pluisjes terwijl u de vlammen aanwakkert, zodat de vloeibaarheid en snelheid kunnen worden verbeterd.

“Promi Big Brother”: Ron bevindt zich in een moeilijke situatie

Lufen überreichte ihm de alcoholist Getränk en meinte: “Jetzt leert we uiteindelijk wie de Tornado ervaart. Dus durf het te testen, dus ja niet zeggen.” Maar zorg goed voor jezelf, laat staan ​​voor een bedachtzame Patzer. Er zal staan: “Ik ben de namen vergeten.” Daraufhin maakte de moderator aan het lachen en lachen: “Marlene.” De Youtuber zei opnieuw in de post: “Marlene, ik ben heel blij, ik weet het, ik zou dit graag willen zien, ik ben hier om het te ervaren. Ik weet het niet zeker, maar ik ben er blij mee.”

Met een blik op het alcoholgehalte wordt het duidelijk: “Mittlerweile kan goed dosieren, dat is mijn eigen zelf ooit. Manchmal is klein Ausrutscher.” En maak hier de Flasche en wirbelte damit wild schoon. Dabei ging dat op een andere manier. Ik vraag me af: “Hoe is het dat je van je biertje kunt genieten? Zou je geluk hebben als je geluk had?” Ron concretiseerde: “Ik ben verdrietig, want er is een bisschen schwer, weil mijn maag dat Tage echt klein is geworden. Es was echt Wahnsinn. En als ik het draag, is het nog steeds prachtig, andere kleuren zoals Haferflocken zu schmecken.”

Aan het einde van de liveshow hadden noch Matthias Mangiapane, noch Container Chef een geweldig optreden. Big Brother houdt van een gesprek en een positieve houding tegenover de toekomst: “Je kunt waarschijnlijk zelf je afspraken maken voor de volgende dag. Die Antwort fiel infinit aus. Er zijn rapporten van Mitstreiter Marco Strecker voor de nominatielijst. Sommigen van hen kunnen eng zijn voor Iris, Peter, Yeliz, Dilara, Paulina, Matthias, Dominik en Manuela.

Deskundigen, die zeer goed geïnformeerd zijn over de Britse Royals in Enthüllungsbüchern, zijn de enigen. Het nieuwe boek van Autor Omid Scobie was daar niet meer los van, het schreeuwt alsof sommige van de jongeren die verbonden zijn met de Sussexes fühlt zijn. Ik schrijf altijd in het boek ‘Finding Freedom’, waarin de visie van Meghan en Harry wordt beschreven.

Gn DE enter