Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.

Kaiserslautern kassier in Maagdenburg eine Klatsche


Status: 04.12.2023 00:00 Uhr

Na drie lagere niveaus speelde het team in de 2e Fußball Bundesliga in het 1e team. FC Kaiserslautern in de Donnerstag was buitengewoon succesvol onder begeleiding van coach Dirk Schuster. Met Co-Trainer Niklas Martin als volgende stap in de toekomst bij 1. FC Magdeburg.

De FCM speelde in Samstagabend (02.12.2023) tegen de 1. FC Kaiserslautern met 4:1 (1:1). Luc Castaignos (17. Minuut), Herbert Bockhorn (51.), Connor Krempicki (75.) en Cristiano Piccini (86.) scoorden de doelpunten voor de Hausherren, Terrence Boyd (25.) werd later vrijgelaten.

Maagdenburg als tafel vandaag de dag 19 Punkte auf dem Konto, sinds nur drie Zähler Abstand zum Abstiegsrelegationsplatz. Lautern is met 18 Punkten Dreizehnter.

  • Zum Live Ticker: Maagdenburg – Kaiserslautern
    Pfeil gelijk

  • 15. Speeltag
    Pfeil gelijk

Het feest begon met een hoog spelniveau. Beide Mannschaften waren goed doordacht, maar ze moesten worden vermeden. Entsprechend gestaltete sich das Geschehen. Dat is een andere zaak na een goede studie van vier weken. Na een prachtige pass van Silas Gnaka kam Casteignos aus acht Metern zum Schuss – FCK-Doelman Julian Krahl kon de uiteindelijke uitkomst helemaal niet voorkomen.

Jan-Malte Wagner, Sportschau, 02.12.2023 22:25

“Rote Teufel” is het bekijken waard

Na de Rückstand zijn er nog steeds de “Roten Teufel”, en zo Inzet wurde schon acht Minuten später belohnt. Stürmer Jongen controleer de bal na een maaltijd en bekijk het speelgoed op de standaard op 14 meter rechts in het hek. Obwohl der Treffer Lautern beflügelte, hatte Magdeburg de nächste good Chance. Na een gratis bezoek aan de links ontvang je een exemplaar van het artikel Daniel Heber van de Meter wordt volledig beïnvloed door de afwezigheid, koop de bal in de arme von Krahl – een resultaat is helemaal gratis.

Wenngleich Magdeburg zum End des eerste Durchgangs normal auf die Führung drückte, es met de gerechten Unentschieden in die Pause. Na het Wiederanpfiff-cijfer wordt het spel een succes, maar zal het snel succesvol worden in de Saksen-Anhalter en een Übergewicht.

Sabrina Bramowski, Sportschau, 02.12.2023 22:54 Uhr

Lauterns Abwehr im Tiefschlaf

Dan zult u volledig tevreden zijn met uw beslissing in de Lauterer Defensief. De nuttige Bockhorn in de 51. Minuut na een flank van Barış Atik en zorgde met een Flugkopfeinlage in Strafraumzentrum voor de nieuwe Führung voor Magdeburg. De FCK werkt nu. Atik (54.) had een voorsprong van 3:1 op de Fuß, verdeeld over de sterke parierenden FCK-Schlussmann Krahl.

Sabrina Bramowski, Sportschau, 02.12.2023 22:55 Uhr

Magdeburg Krempicki opgericht als Joker

Krahl staat verder in het middenpunkt, als er in der 72. Minute met de fausten-schüsse van de Einwechselspieler Krempicki en Tatsuya Ito entschärfte. Nu drie minuten de bal spreiden, maar in de toekomst: Na het goede werk van de zaak brachten we de dag door met de doodstraf met de hand ab – voordat es zum Elfmeterpfiff hätte kommen können, setzte Krempicki den Nachschuss in die Maschen . Es was de achtste Maagdburger grappenmaker-Tor der Saison. De Schlusspunkt set Cristiano Piccini per Foulelfmeter.

Sabrina Bramowski, Sportschau, 02.12.2023 22:56 Uhr

Wird Grammozis nieuwe FCK-Trainer?

Het lagere niveau van FCK Sportchef Thomas Hengen bij de Sportschau-Mikrofon darauf zurück, dass “We zitten in de tweede helft van ons leven en hebben een solide basis, waarbij we onze Gegentoren hebben laten ondersteunen. De vrucht 2:1 is uit de Glauben gehaald, de 3:1 is uit de Stecker gezogen.” Wilt u een nieuwe trainer worden? “Ik ben een moment dat ik het nooit kan redden”zei de sportshow, “entweder is onze trainerteam we zullen aanwezig zijn in de laatste paar dagen van onze nieuwe dagen.” Dimitrios Grammozis trad op als kandidaat en had plezier in Kaiserslautern.

Beide teams willen graag de DFB Pokal winnen

De 1. FC Magdeburg empfängt am Dienstag (05.12.2023, 18.00 uur) in de DFB-Pokal Fortuna Düsseldorf, Lautern gleichzeitig de 1. FC Nürnberg. In de 2e League spelen we zaterdag (09.12.2023, 13.00 uur) vervolgens: Magdeburg speelt naast de SpVgg Greuther Fürth, Kaiserslautern en Hertha BSC op de Betzenberg.

Gn DE Sports