Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.

Jürgen Milski is geboren – nu 6 dagen voor de finale


Na Patricia Blanco en Philo Kotnik was Jürgen Milski aanwezig bij de show. Immers, vanwege de “Big Brother”-Urgestein zien we meer, we zullen komen.

Am Samstag moet de eerste Kandidaat vrijlaten in “Promi Big Brother”: Patricia Blanco. Volg de montage van de volgende Bewohner: Philo Kotnik. U zult blij zijn met Schlag auf Schlag. De volgende dag, de volgende dag, de laatste dag, Verlaat een.

Am Service heeft bij “Promi Big Brother” een hele klassieke nominatie gekregen. Jeder Star sollte een Mitstreiter nennen. Het zijn mensen die leven met het meeste voedsel op de lijst. Jürgen Milski en Ron Bielecki onderzoeken drie stukken. De anderen portretteerden zichzelf als Iris Klein, Peter Klein, Manuela Wisbeck en Paulina Ljubas.

Ron Bielecki versus Jurgen Milski

Dat is wat wij ten dienste van de Zuschauer te zeggen hebben. Die op zoek zijn naar hun favorieten: Jürgen Milski of Ron Bielecki. De meiden zijn trots op de YouTuber, dus er ontstaat een oorlog om de ‘Big Brother’-legende na de grote laatste aflevering.

Der 60-jaren zog als grotere favoriet een – en nun bereits als dritter Exit wieder aus. De afgelopen dagen heeft Jürgen Milski een geweldige tijd gehad in de zorg. Dus bezeichnete daar reality-tv-ster Paulina Ljubas als “Suppenhuhn”, zegt ihr, dass eh kale rausfliegt. Maar in tegenstelling tot Jürgen zit hij nog steeds in de container.

In gesprek met Marlene in gesprek na de exit werd gezegd: “Ik was niet blij met mijn leven, maar het was voor mij een mooie tijd, en een mooie tijd. Omdat ik volkomen duidelijk was, werd ik genomineerd voor mijn Mitinsassen. ” Op het fragment “Warum?” erklärte er: “Der Grund war die Auseinandersetzung en de Art und Weise, wie ich sie geführt habe. Ich bin über das Ziel hinausgeschossen. Dafür entschuldige ich mich auch.”

Kaum liet de container afleveren door Jürgen Milski, die genomineerd was. Dieses Mal durfde uit elkaar te gaan nu Containerchef Matthias Mangiapane gescheiden was, maar de Abschussliste was setzt. Seine Wahl werd geïnspireerd door Iris Klein, Dominik Stuckmann en Ron Bielecki. Eén van de drie sterren werd met elkaar gedeeld.

Gn DE enter