Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.

Jongen gedood nadat hij door twee honden was verscheurd in Portland


Een zesjarige jongen werd gedood en een vrouw raakte gewond na een verscheurende aanval in een huis in Portland, zeiden de autoriteiten.

Dinsdagochtend reageerde de politie van Portland op meldingen van een hondenaanval, aldus de politie in een verklaring.

Bij aankomst bij het huis ontdekten agenten dat een paar honden, vermoedelijk een mix van Duitse Doggen en Mastiffs, de jonge jongen en de vrouw verscheurden terwijl ze probeerden de aanval te stoppen, aldus de politie.

De jongen werd ter plaatse dood verklaard en de vrouw werd volgens de politie naar een plaatselijk ziekenhuis gebracht om lichte verwondingen te behandelen.

“Na verder onderzoek hebben agenten vastgesteld dat de gewonde vrouw de eigenaar van de honden is en dat het vermoorde jongetje de kleinzoon van haar vriend is”, aldus de politie in een verklaring.

De twee honden zijn momenteel in hechtenis bij Multnomah County Animal Services. Het Child Abuse Team en de Homicide Unit van het Portland Police Bureau onderzoeken het incident en vragen iedereen met informatie om contact op te nemen met de autoriteiten.

Dit is de laatste dodelijke hondenaanval dit jaar in de VS. In juli werd een 6-jarige jongen in Florida stierf nadat hij werd aangevallen door de familiehond, aldus de politie.

In mei werd een vrouw werd vermoord en een 8-jarig kind raakte gewond bij een hondenaanval in Indiana. In Iowa, een baby werd gedood en een vrouw raakte ernstig gewond eerder in mei.

Hondenaanvallen binnen Louisiana En Idaho in januari lieten kinderen dood. In februari werd een man van in de tachtig werd vermoord en drie anderen raakten gewond bij een hondenaanval in Texas. En een vrouw uit Pennsylvania stierf nadat ze dat was aangevallen door de hond van de buren in maart.

Gn En Head