Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.

John Fetterman trolt Bob Menendez met George Santos Cameo-video


WASHINGTON – Senator John Fetterman, D-Pa., heeft zijn trollen van de aangeklaagde Senaatscollega Bob Menendez maandag naar een nieuw niveau getild door de onlangs afgezette vertegenwoordiger George Santos in te schakelen om een ​​sarcastische video op te nemen gericht op Menendez, DN.J.

“Hé Bobby! Kijk, ik denk niet dat ik het je hoef te vertellen, maar deze mensen die je in de problemen willen brengen en je eruit willen schoppen en je willen laten wegrennen, je zorgt ervoor dat ze ophouden of hun mond houden, ‘zei Santos op Cameo , een app waarmee mensen beroemdheden kunnen betalen om gepersonaliseerde video’s op te nemen. ‘Blijf bij uw standpunt, meneer, en laat u niet meeslepen door al die haters daarbuiten.’

“Blijf sterk. Vrolijk kerstfeest”, besluit de video met een glimlach van Santos.

Santos werd vrijdag uit het Congres gezet nadat uit een rapport van de Ethische Commissie van het Huis van Afgevaardigden bleek dat er ‘substantieel bewijs’ was dat hij meerdere wetten had overtreden. Santos wordt ook geconfronteerd met federale aanklachten, waaraan hij onschuldig heeft gepleit.

Fetterman plaatste de Cameo-video op X en schreef dat hij “dacht dat mijn ethisch betwiste collega @BobMenendezNJ wel wat aanmoediging kon gebruiken gezien zijn aanzienlijke juridische problemen.”

“Dus benaderde ik een doorgewinterde expert ter zake om ‘Bobby uit Jersey’ wat advies te geven”, vervolgde de post.

Fetterman was de eerste Democratische senator die opriep tot het aftreden van Menendez. Meer dan de helft van de Democratische fractie in de Senaat heeft hem opgeroepen af ​​te treden.

Santos plaatste het bericht van Fetterman opnieuw en schreef: “Ik vind dit geweldig! Ik wou dat ik de Bobby in kwestie kende! LOL.”

Santos vraagt ​​$200 om een ​​persoonlijke video te boeken, volgens zijn Cameo-pagina, waarnaar hij linkt in zijn X-bio. Een woordvoerder van het Senaatskantoor van Fetterman zei dat de video betaald was met campagnegeld.

“Ik denk niet dat de donoren van de heer Clickbait het op prijs zouden stellen dat hij George Santos zou verrijken”, vertelde Menendez aan NBC News toen hem werd gevraagd naar de Cameo-video. ‘Het verbaast me dat hij zijn ouders niet om het geld heeft gevraagd.’

Op de vraag of hij vindt dat Santos uit het Congres had moeten worden gezet, zei Menendez dat het aan het Huis van Afgevaardigden was om te beslissen. Het Huis stemde met 311 tegen 114 stemmen om Santos uit te zetten.

“Ze gingen verder na een uitgebreid rapport van de Ethische Commissie”, zei Menendez. “De geschiedenis in de Senaat is dat ze wachten tot, in elk voorgaande geval, ze wachten tot de gerechtelijke procedure tot een conclusie komt.”

Menendez werd in september samen met zijn vrouw aangeklaagd wegens het aannemen van steekpenningen. Hij “nam stappen om in het geheim de regering van Egypte te helpen”, beweert de aanklacht. Menendez en zijn vrouw werden ervan beschuldigd “voor honderdduizenden dollars aan steekpenningen” te hebben aangenomen in de vorm van “contant geld, goud, de luxe cabriolet en woninginrichting”, aldus de aanklacht.

Nadat de aanklacht was onthuld, betoogde Menendez dat “wanneer alle feiten zijn gepresenteerd, ik niet alleen zal worden vrijgesproken, maar dat ik nog steeds de senior senator van New Jersey zal zijn.”

Fetterman legde maandag in een kort interview uit hoe hij Menendez had belaagd.

“Nou, ik denk dat mijn collega op dit moment wat steun nodig heeft en wat advies. En … neem contact op met experts”, zei hij. “En wie zouden we als een betere expert hebben dan iemand die al een aantal ethische uitdagingen heeft gehad?”

Hij voegde eraan toe dat het een dubbele standaard is als iemand zegt dat Santos moet worden uitgezet, maar dat hij het aanblijven van Menendez als senator steunt.

Gn En Head