Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.

Jannik Sinner und der Sieg tegen Novak Djokovic


EHet gaat niet om situaties in de sport die in de toekomst te zien zijn in de Jannik Sinner am Samstagabend-steckte. De drie en de volgende twee waren tussen Novak Djokovic 4:5, 0:40. Nog drie speeldagen, de laatste dag van de Davis Cup-finale en nog een kans om het volgende seizoen te vieren, dus het zal het laatste Servische Grand Slam-record, de wereldranglijst en de ultieme Speler van het Jaar zijn.

leer

Als we aankomen, zit Djokovic in een klasse voor zichzelf, en als beste terugkerende speler ter wereld zullen er ook een reeks successen volgen. Maar de 36-jarige klant die last heeft gehad van een Formsache, schreef: Er komt een backhand in de Aus, kan geen zondaarsdienst hebben, moet een Volley van de Gegners hinterherschauen hebben enzovoort. De Zuid-Tiroolse gewann Punkt um Punkt, die drie wedstrijden en das Match 6:2, 2:6 7:5. Omdat we in de halve finales stonden, zouden we graag een Davis Cup-held willen zijn, zonder voor het eerst een tennisprofessional te zijn, aangezien Djokovic na nog een wedstrijd matchbal zal spelen en zal winnen.

“Ik weet het niet zeker, want mijn leven was een spel”, zei de 22-jarige vader, “mijn leven was tenslotte een vanzelfsprekendheid.” Het was goed. Tijdens de wedstrijdwinst kun je de 0:1-score van de Italianen winnen na de laatste wedstrijd en de abschließende Doppel zum last, gescheiden Showdown met Djokovic. Dort war wieder Sinner der Stärkere, siegte mit seinem Partner Lorenzo Sonego 6:3, 6:4 tegen Djokovic en dessen Landsmann Miomir Kecmanovic.

Drie belegeringen in drie weken

In de laatste edities van de generatiewedstrijden die de World Ranking Celebrations plaatsvonden: Beide ATP Finals in de vorige series werden bezet door Djokovic in het groepsspel, maar gingen verloren in de Finale. Bezoek ook de halve finale van de Davis Cup in Malaga. “Jannik geeft ons onze energie en zelfvertrouwen”, zei de Italiaanse Davis Cup-aanvoerder Filippo Volandri, die het team is aan het einde van de wedstrijd en de perfecte macht heeft in Australië: Italië wil de Davis Cup winnen, de Finale was een succes toch. beide singleton entschieden.

Djokovic zou in het Spaanse Malaga nicht nur wegenwachter Niederlage von sich hebben gereden. De Vier Finales worden als “volkomen onlogisch” beschouwd en door de Serviër vanwege een dopingtest en de Zeitpunkt bekritiseerd als “volkomen onlogisch”. Blut- en urineproben stimuleren eerst na de match zu.

Gn DE Sports