Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.

Italië viert Davis Cup-finalesucces tegen Australië


In de indrukwekkende 6:3.6:0 tegen Alex de Minaur bevestigde de vierde op de wereldranglijst zijn wereldklasse in Malaga. Eerder won Matteo Arnaldi 7:5,2:6,6:4 van Alexei Popyrin. Italië had eerder pas in 1976 de Davis Cup gewonnen.

Sinner kroonde daarmee een persoonlijk sterk seizoen en een uitstekende eindejaarsspurt. In de halve finales van de Davis Cup verpestte hij zaterdag de gehoopte deelname van de Servische wereldkampioen Novak Djokovic aan de finale. Sinner versloeg eerst de record Grand Slam-winnaar na het verdedigen van matchpunten in het enkelspel en vervolgens in het dubbelspel voor de beslissende overwinning tegen Servië. Bij de ATP-finale vorige week verloor Sinner de finale van Djokovic.

“Het helpt enorm om voor het hele team te spelen. Het was een ongelooflijk gevoel voor ons allemaal”, aldus Sinner. “Bedankt aan het Australische team dat ze helemaal hierheen zijn gekomen.” Australië is 28-voudig kampioen, maar heeft sinds 2003 niet meer gewonnen en vorig jaar ook in de finale verloren van Canada.

Bezig met laden

informatie Door op het icoontje te klikken kun je het trefwoord aan je onderwerpen toevoegen.

informatie
Door op het icoontje te klikken open je jouw “mijn onderwerpen” pagina. Zij hebben van 15 zoekwoorden opgeslagen en zou zoekwoorden moeten verwijderen.

informatie Door op het icoontje te klikken kun je het trefwoord uit je onderwerpen verwijderen.

Voeg het onderwerp toe aan uw onderwerpen.

Austria News